Problem Z Dustym

Status
Zamknięty.

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
Mam problem. Gadam z Dustym. Mówi mi , że chce iść do obozu sekty tam gdzie Melvin. Gadam z Melvinem i przekazuje jego wiadomość wiadomość Dustemu. Oł rajt. Dusty mówi, że potrzebuje 100 bryłek rudy. Nie mam 100 bryłek. Wzywam rockefellera i zabieram mu tą stówkę ale nie mogę gadać z Dustym. Co robić? Ewentualnie niech mi ktoś poda listę wszystkich Baalów z sekty i jak im zaimponować.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Przyjęcie do Obozu Bractwa
Kiedy znajdziesz się w Obozie Bractwa powiedz Lesterowi (to ten gość zaraz za bramą), że chcesz się przyłączyć do Bractwa, a następnie aby Cię gdzieś zaprowadził (np. do kuźni). Kiedy już tam dojdziecie zagadnij Lestera ponownie i spytaj jak nakłonić jego mistrza do rozmowy. Lester dokładnie Cię poinstruuje. Kiedy wróci przed bramę a ty będziesz w pobliżu Lester sam do Ciebe zagada. Jak skończy to odezwie się do ciebie baal Namib. Następnym którego możesz przekonać jest baal Tondral (znajduje się na dosyć dużej platformie ze sporoą grupą uczniów). Zleci Ci on zadanie przyprowadzenia nowego człowieka, który zechce zostać członkiem bractwa. Idź do Starego Obozu i poszukaj kopacza imieniem Dusty (koleś siedzi na ławce) i pogadaj z nim. Wracaj do Bractwa i znajdź Melwina (jako jedyny w Bractwie ma strój kopacza, siedzi z grupą kolesi przy faji wodnej :)). Pogadaj z nim i znowu do Dusty-ego. Aby wyprowadzić go ze Starego Obozu będziesz musiał dać strażnikom w łapę (koniecznie wychodź przez bramę południową, strażnicy w północnej nie są tak przekupni). Zaprowadź Dusty-ego do baala Tondrala. Następny to baal Tyon (ten na podeście przed świątynią), aby mu rozwiązać język musisz udać się do Nowego Obozu i znaleźć baala Kagana, który zleci Ci rozdać działkę ziela dziesięciu osobom (tymi osobami mogą być najemnicy i szkodnicy). Kiedy to zrobisz wróć do Kagan i powiedz że chcesz aby Ci pomógł dostać się do Bractwa. Kagan da Ci specjalnie przygotowane Ziele. Wracaj do Obozu na Bagnie i daj zielicho Tyonowi. Tyon tak się ujara, że z chęcią wstawi się za Tobą u Cor Kaloma. Abu przekonać następnego guru musisz pogadać z Ghorimem (żeby do niego trafić, musisz zaraz za wejściem do obozu skręcić w prawo i iść pomostem aż dojdziesz do trzech pracujących kolesi - jeden z nich to Ghorim). Idź do Harloka (pali fajkę wodną koło laboratorium Cor Kaloma) i pogadaj z nim. Kiedy się okaże że słowami nic nie zdziałasz, przejdź do rękoczynów (harlok jest słaby, więc poradzisz sobie). Kiedy Harlok wstanie z ziemi (po tym jak go pobijesz) znowu z nim pogadaj i idź z powrotem do baala Oruna (to ten koleś, któey nadzorował pracę Ghorima).Pogadaj z nim. Idź na pomost, gdzieś po stronie bagna, powinien odchodzić od niego mniejszy - kamienny. Na wyspie na wprost od tego pomostu znajduje się Balor wraz ze zbieraczami. We.ź od niego ziele i zapuść się dalej na bagno. Powinieneś trafić na kolejną grupę zbieraczy. Tym razem jest trudniej, bo Viran każe zabić wszystkie krwiopijce w zasięgu wzroku. Kiedy się znimi uporasz weź ziele i zanieś je Cor Kalomowi. Teraz idź do baala Oruna, powiedz mu o wszystkim, a w nagrodę otrzymasz zaklęcie snu. Użyj tego zaklęcia na jednym z uczniów baala Cadar (jeżeli nie wiesz gdzie jest jego szkółka to powiedz Lesterowi żeby pokazał Ci gdzie są nauczyciele). Po rozmowie z Cadarem udaj się do Cor Kaloma, który w końcu przyjmie Cię w szergi Bractwa. Teraz idź do Lestera, który będzie coś mówił, a jak skończy, to rozpocznie się Rozdział II.

Solucja na stronie głównej nie gryzie;d Bryłki można zdobyć w różny inny sposób, np. okradając i zbierając wszystko co się da a potem to sprzedając :) Używanie kodów w G1 jest dla mnie niezrozumiałe bo to banalna gra;d

EDIT: Yeed, dobre pytanie xD

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom