Problem Z Cp 1.73, 1.74

Status
Zamknięty.

gtoedi

New Member
Witam,

Problem przedstawia się następująco, gothic 3 działa bez problemu z wcześniejszymi aktualizacjami lecz po zainstalowaniu 1.73 lub 1.74 przy starcie jest błąd "where is the guru".
Jestem w kropce i zdaje się na waszą pomoc.

Konfiguracja komputera to:

Radeon 9200Se 128mb
amd duron 1.8Gh
1Gb ram

fakt kiepska, ale zaznaczam, na wcześniejszych uaktualnieniach nie było problemów.

Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
spróbuj skopiować plik G3.ini z oryginalnej wersji gry, a potem zamienić go z tym który się zainstaluje z patchem. Nie wiem czy ci to pomoże, ale jeżeli cud się stanie to pograsz. Sam miałem podobną konfigurację i spokojnie się grało w G3 na niskich, fakt wodotrysków nie było, ale przejść się dało. Jeżeli nic nie pomoże to będziesz musiał grać bez nowych patchów :p

gtoedi

New Member
Fakt taki że od 1.73,4 działa QP4 a mi na nim dość zależy xD więc chciał bym zrobić tak aby odpalić G3 z cp 1.73 lub 1.74

Oczywiście spróbuję podanego przez Ciebie pomysłu xD

Edit:

Sprawdzone gdyż podmieniałem cały ini i to nic nie dało...

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Być może masz komputer zawalony procesami, niedawno jak odpalałem Gothica na kompie z 800 ramu z kawałkiem to póki nie wyłączyłem różnych programów działających w tle to też Where is the guru wyskakiwał.

gtoedi

New Member
Komputer jest kilka dni świeżo po formacie specjalnie na rzecz G3 xDDD

Jego higiena jest na wysokim poziomie aktualnie. A przed formatem gdy miałem syf kiłę i mogiłę działał bez problemu G3 xPP

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom