Problem Z Cmentarzyskiem Orków

Status
Zamknięty.

jamak

New Member
wiatam!/Witam! potszepujem pomocy!/Potrzebuję pomocy. ww gothic I/W Gothic I nie wiem co mam zropić/zrobić na cmentaszysku orkuw i kcem rzebyście/na cmentarzysku orków i chcę żebyście mi powiedzieli co tszeba zropić rzeby/trzeba zrobić żeby wykonać zadanie od K/Cor Angara pomocy! proszę o rzybką odpowiedź/Proszę o szybką odpowiedź.

Po pierwsze unikaj takich tytułów tematów, tytuł tematu ma być adekwatny do jego treści.
Po drugie ortografia... moim zdaniem specjalnie tak pisałeś, tak czy siak dostajesz warna sugerując się tematem „ortografia”.
Temat zamykam - DDX

E

eMzi

Guest
Naucz się pisać to po pierwsze. Po drugie od tego masz stronę żeby poszukać, forum nie jest od tego żeby inni Cię wyręczali (i jeszcze męczyli oczy na Twoich postach). Po trzecie:
SOLUCJA

triox

Member
CYTAT(jamak @ 24-12-2007, 16:33) [snapback]163764[/snapback]
wiatam! potszepujem pomocy! ww gothic I nie wiem co mam zropić na cmentaszysku orkuw i kcem rzebyście mi powiedzieli co tszeba zropić rzeby wykonać zadanie od Kor Angara pomocy! proszę o rzybką odpowiedź

1.wejdz do cmentarz lezy na obok wodospadu (tam jest taki drewniany mostek)
2.zabijaj orki i dojdz do baala lukora
3.po rozmowie zejdz korytarzem w dol z lewej strony tak w kamiennym kregu znajdziesz 1 polowe listu
4.spadnij przez szczeline krorra tam sie znajduja
5.podejdz do krat ktore beda na wprost ciebie
6. podejdzie do ciebie baal lukor i powie cos o przedmiocie.Za kratami jest 2 polowa listu dostaniemy sie tam za pomoca przycisku znajujacego sie w szczelinie obok krat
7.oddajesz obie czesci listu baalowi lukorowi
8. wracasz do miejsca gdzie sie z nim spotkales
9.przechodzisz przez brame ktora prowadzi do celu
10.wybijasz tam znajdujace sie orki
11.podchodzisz do miejsca gdzie pada swiatlo w 4 kamiennych kolumnach
12.gadasz z baalem i on cie prowadzi do sciany za ktora jest kolowrot
13 wykorzystujesz zaklecie ktore ci da baal lukor
14.odkrecasz kolowrot i czekasz na baala
15 idziesz z nim wewnatrz komnaty
16.po rozmowie i zszokowaniu baala lukora ten chce cie zabic wiec miej sie na bacznosci
17.zabij go i wroc do Cor Angara

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom