Jestem w Geldern i ide pierwszy raz do tego szamana Grocka o mnie zagaduje mówi coś w stylu ,,wszystkie podejrzane morry zostaną zabite'' i wszyscy mnie atakują, ukradłem tylko ten hełm palladyna ale tego nikt nie widział. Proszę was o pomoc.
Miasto możesz wyzwolić od razu, bez wypełniania w nim misji. Teraz po prostu zablokowałeś sobie możliwość wypełniania tych zadań dla "bossów" orkowych. Także trochę kasy i doświadczenia ci przeleciało koło nosa. No i już po stronie orków tez gry nie możesz przejść. Ale to chyba nie problem, skoro wyzwalasz miasta.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.