Problem W Cape Dun, Bug?

Status
Zamknięty.

Zartan

New Member
więc mój problem wygląda tak.
przybiegłem sobie do cape dun oraz pierwszy, a tam patrzę że około 4 osoby na krańcu miasta leżą martwe, i teraz nie mogę sobie zaskarbić zaufania orków i pogadać z urukiem bo nie mogę porobić questów dających respekt w mieście... czy jest jakiś sposób (komendami?) aby przywrócić do życia kilku npców?
PRoszę o pomoc :)

Johnny

Member
Pierwszy raz słysze o takim problemie. To jakiś dziwny BUG.
Możesz spróbowac kod Spawn i imie NPC.
Wtedy go przywołasz. Jeśli nie to może spróbujesz wczytac inny save.

Myśle że pomogłem

Zartan

New Member
Hmm, oej uruchomiłem tyldą miejsce do wpisywania kodów, tylko jeszcze, w jaki sposób mam wpisać ten kod ze "spawn" ? chce zespawnić np. Cyrusa albo Deckarda , powiedzcie mi co dokładnie muszę wpisać

Zomin

Member
To nie musi byc bug w sensie zabijajacy npc...
Widzialem buga, co robi ze potwory teleportuja sie w rózne miejsca... Moze cos tam sie telepotnelo i ich ubilo B)
Skoro jeszcze tak wczesnie jestes, to moze zaczniesz gre od poczatku?

bredpl

Member
Zomin może mieć rację, raz w Okarze też mi się pojawiło stworzenie Pełzacz. Niby nic ale npc nie umią sobie poradzić z kimś takim, więc im pomogłem, naszczęście nie zabił nikogo ważnego. Fakt jesteś prawie na początku gry to jednak radzę zacząć od początku gdy, kolejny raz nie powinien wyskoczyć taki problem. Jak jednak by był (co by było bardzo dziwne) to nie pozostaje nic jak użycie kodów. :D ;) :) B)

Myślę że pomogłem :D :)

Pozdrawiam ;)

Shadow27

Member
yyy tak na początku tylko odpisze do Pawła ... to w Okarze to nie bug tylko debilne urozmaicenie ... najwyraźniej twórcy nie pomyśleli, że jak rzucają pełzacza do ataku na Okarę to powinni tak zrobić NPC by były w stanie z nim walczyć (jak w poprzednich częściach) ale G3 to dupa więc cóż :/ a teraz co do problemu ... jeśli jesteś w Cape Dun to ja proponowałbym nie męczyć się z problemem tylko kliknąć nową grę bo wiele nie tracisz, a przejść szybko przecież przejdziesz do tego momentu ... bolesne rozwiązanie, ale niezawodne ... miałem podobną sytuację w połowie gry jak paru łowców z Faring spotkałem wrogich pod Gothą i zabijając ich rozpocząłem oblężenie Faring ...

Zartan

New Member
spoko, to pełzacz sie steleportował bo w mieście wśród trupów npców był trup pełzacza
olałem to i lece dalej i jest w porządku, po prostu przeskoczylem do wenzela pogadalem i zaczelismy rewolucje
dzięki za pomoc

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom