Problem W 3 Rozdziale ! Pomocy !

Status
Zamknięty.

dabmaster

New Member
mam problem mianowicie odzyskalem oko inosa pyrokar i xadras kazali mi isc do vatrasa a on mi powie co zrobic , ide do niego (gram paladynem po tym jak uniwinnilem benneta) mowie ,ze odzyskalem oko i pytam czy pomoze je naprawic a on sie pyta czy bedzie musial wyjsc po za miasto ja mowie ,ze tak a on na to ,ze poki nie dostanie zastepstwa to nie moze odejsc i klina ... skad to zastepstwo wynalezc ... ? w kazdej solucji jaka czytalem nie ma takiego czegos ,ze trzeba mu zalatwic to zastepstwo wszedzie pisze ,ze odrazu mowi co zrobic .. naprawilem ta oprawke juz a oni dalej nic zero dialogu u xadrasa -koniec u pyrokara )błogoslawienstwo ) -koniec .....no nie wiem co musze zrobic gdzie odnalezc to zastepstwo ? albo co zrobic ,zeby ten vatras w koncu powiedzial cos o oku poszedl je naprawic z reszta !!!!!??????????????

switek17

Member
Wykonuj po kolei zadania w Jarkendarze, a dojdziesz do Kruka ;) Przeszedłeś w ogóle przez portal do Doliny Budowniczych?

switek17

Member
Musisz wykonać kilka zdań dla kręgu wody i magów. Pogadaj z Vatrasem, Laresem i Cavalornem jeśli jeszcze z nim nie gadałeś, a ruszy fabuła nocy kruka. Coś mi się widzi, że w ogóle nie ruszyłeś z NK tylko samą podstawkę póki co jedziesz. Nie będę ci całej fabuły rozpisywał. Zajrzyj do solucji Gothic2 Noc Kruka, tam masz wszystko rozpisane ;) Powinieneś mieć taką książeczkę z solucją (jeśli masz oryginał).
Btw. Temat w złym dziale, powinno być w pomocy Noc Kruka.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom