Problem Techniczny Z Gra :/

Status
Zamknięty.

Myszka

New Member
Prosze pomozcie...
Mam Gothica I i Gothica II od znajomych (oryginal) :)
Dali pograc bo fajna gra... Wciagnelam sie i I przeszlam bez problemu...
Ale w II juz po kilki sekundach po rozmowie z Xardasem (nie zdaze nawet wejsc w gore wierzy... Wywala mnie...
Wyskakuje taki bialy ekran z kolorowymi malymi kwadracikami... I nie da sie nic zrobic... jedynie reset kompa...
U znajomych ta gra chodzila bez problemu... A ja mam nawet lepszy sprzet od nich...
W czym moze byc problem??

Pomocy

szczurek

Menda serowa
Weteran
Skoro z tej płyty gra chodzi normalnie na innych komputerach to wina lezy w Twoim kompie. Reinstal gry, ewentualnie jakbardzo Ci zalezy windowsa ( choć nie mówie że pomoże ).
Trudno powiedziec co to za błąd bo po opisie za duzo nie rozumiem ;p

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
a masz najnowsze DX lub sterowniki do grafiki?

jeśli najnowsze do grafy masz, to zainstaluj starsze, moze pomoze... najnowszy DX nie sprawia problemu, chociaż jak masz 10 to reki nie dam sobie uciac. poza tym tak jak mowi szczur, reinstal gry/wina moze pomoze. a moze plytki z g2 sa porysowane?

Jak tak to masz pełne prawo ściągnąć se z neta obrazy plytek g2 jako kopie zapasowa... przynajmniej ja tak interpretuje prawo, a polskie prawo mozna interpretowac na wiele sposobow ^^

Myszka

New Member
Wszystko o czym mowiliscie niestety nie dawalo skutku... :) Ale juz doszlam co sie dzialo...
Moja karta graficzna sie konczyla :) Starosc nie radosc :D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom