Problem Save Gothic 3

Status
Zamknięty.

grzybekk15

New Member
Mam taki problem mam Gothica 3 i grałem sobie wszystko ładnie doszłem już troche daleko a tu nagle błąd
the od memory czy cos takiego i wyszło mi z gry w trakcie zapisywania i save mi sie zwalił jak wczytuje save to dochodzi
do 1/4 i stoi czekam, czekam i nic. Wiem że powinienem zrobić kopie tego savu ale nie wiedziałem ze może być taki błąd
czy jest jakiś sposób żeby naprawić ten problem jakoś i wczytać sejwa bardzo prosiłbym o pomoc jeszcze raz, bo nie chce
od nowa zaczynać albo niech ktoś mi prześle sejva na emaila pawelgrzybowski3@wp.pl chyba że nie ma takiej możliwosci to wtedy będe musiał grać od nowa :(:(

switek17

Member
Wątpię by coś pomogło. Taki błąd często się zdarza. Rada na przyszłość: wgrywaj wszystkie patche i zapisuj grę na kilku pozycjach. Może ktoś ci podeśle, kolega z poprzedniego tematu też ma ten problem.

edit: Dopiero po poście Feo zauważyłem, że to ten sam koleś. Oo co za typ xD

grzybekk15

New Member
Myślałem że jest na to jakiś sposób. Ale teraz to chyba będę musiał grać od nowa :(:(

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Koleś drugi taki sam temat...
Wyjaśniłem Ci w poprzednim temacie co trzeba było zrobić. teraz Tylko płacz i lament nad straconym czasem pozostał.

grzybekk15

New Member
Koleś jest z ciebie. Napisałeś mi tylko że mam grać od nowa, ale sie wysiliłeś ale dobra już sam sobie dam rade Cya !!

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
A co baba niby ? :D

Nic lepszego doradzić się nie dało ;p

Ciach

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom