Wismerin120
Zastępca Przywódcy Leśników
1. Gdy uruchamiam grę i wczytuję byle jaki zapis komp zaiwesza mi się gdy pasek dojdzie do pewnego momentu. Obrazek który jest wtedy wyświetlany to zębacz stojący w rzece przed mostem. Zawiesza mi sie zawsze w tym samym momencie głos zawiesza sie także. Jedynym sposobem aby to obejsć jest włączenie nowej gry i gdy rozpocznie się walka w Ardei moge wczytać bez problemu. Jest jakiś sposub aby to naprawić bo nie chce cieągle uruchamiać ostatniej gry poprzez rozpoczęcie nowej.
2. W redock jakiś gosć kazał mi pozbyć się tych patrolów. Zabiłem orków na farmie, ale mam kłopot z drugim.
Znalazłem ognisko przy którym stało kilku orków ale gdy ich zabiłem i nie miałem wykonanego zadania. Dalej za orkami była jakaś rozwalona chatka. Innych orków w okolicy nie znalazłem.
3. Gdy byłem w Monterze nie wykonywałem żadnych zadań tylko od razu zacząłem walkę z orkami i wybiłem wszytkich wyzwalając miasto spod władzy orków. I czy tym sposobem straciłem jakiegoś questa?
4. Czy wogóle są związane jakieś questy z wyzwalanie miast?
2. W redock jakiś gosć kazał mi pozbyć się tych patrolów. Zabiłem orków na farmie, ale mam kłopot z drugim.
Znalazłem ognisko przy którym stało kilku orków ale gdy ich zabiłem i nie miałem wykonanego zadania. Dalej za orkami była jakaś rozwalona chatka. Innych orków w okolicy nie znalazłem.
3. Gdy byłem w Monterze nie wykonywałem żadnych zadań tylko od razu zacząłem walkę z orkami i wybiłem wszytkich wyzwalając miasto spod władzy orków. I czy tym sposobem straciłem jakiegoś questa?
4. Czy wogóle są związane jakieś questy z wyzwalanie miast?