Problem Przy Włączeniu

Status
Zamknięty.

Sebastian88

New Member
Witajcie mój problem jest następujący. Jak chce włączyć Arcanię to wyskakuje jedno duże czarne okno i drugie mniejsze okienko "Arcania - program przestał działać" i zamyka:(((
Już z góry pisze że mam: Intel Pentium Core 2 duo 2,1Ghz; Ati Radeon HD 4650; RAM 3Gb: System operacyjny Windows 7 32bitowy i jeśli to ma znaczenie to jest to laptop. Mam najnowsze sterowniki do karty graficznej.

Czasem też przy próbie uruchomienia lub podczas uinstalowywania wywala komunikat:
Error:
ERROR: ProcessManager configuration file not found:
C:\Users\SEBAST~1\AppData\Local\Temp\nsu.tmp\Data\Configuration\ProcessManager.xml

Jak uinstalowywuje i to pokaże to wcisnę 2 razy "OK" i uinstaluje do końca. A uruchomić się nie chce tak czy siak:( Jestem fanem Gothica od dawna i miałem nadzieję, że odpalę chociaż raz na święta... a tu nic:(
Jakaś rada?? o co chodzi z tym komunikatem.
A teraz to wogóle nic sie nie uruchamia jak próbuję włączyć. Ehh brak mi sił w tak nierównej walce... Pomóżcie mi

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Może komputer zawirusowany?
Uruchamiasz jako administrator?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Kopiowałeś coś do folderu zaraz po instalacji? Oryginał?

Pokaż screen błędu

Sebastian88

New Member
ha. Wszystkiemu był winien crack (chociaż u innych osób na tej instalce gry ten crack działał, a u mnie nie...) uinstalowałem i dałem innego cracka i ruszyła... tyle, że mi przycina cały czas tak samo bez względu czy mam na full detalach czy na minimum. To zresztą też jest raczej winą cracka? Czyż nie?? pozdrawiam i dziękuję za dobre chęci

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom