Problem Przy Rozpoczaciu Nowej Gry

Status
Zamknięty.

LusjuszPrime

New Member
Po zainstalowaniu patcha 1.74 gdy rozpoczynam nowa grę w momencie kiedy powinno włączyć się intro komputer się resetuje , wie ktoś jak rozwiązać ten problem ???

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Podaj model karty graficznej. Wygląda na to, że albo masz bardzo stary model, który nie obsługuje którejś z technologii, z których korzysta Gothic 3, albo masz stare sterowniki.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Podaj CAŁĄ konfigurację kompa. :trollface: Grafika to za mało.

Tylko przy gothicu taki problem? Nie zdarzał się nigdzie indziej?

LusjuszPrime

New Member
To raczej nie konfiguracja tydzień temu przeszyłem gothica bez żadnego patcha potem pobrałem 1.6 i nie było problemu 2 dni temu pobrałem 1.74 pograłem 20 min i odpaliłem go dopiero wczoraj chciałem zacząć nowa gra a tu reset , zainstalowałem gothica od nowa i dalej to samo .

Karta graficzna : Nvidia GeForce 6500
RAM : 1,50 GB
Procesor: AMD 3400+ 1.81 GHz
Windows XP

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
A wyłącz antywira jeśli posiadasz i odpal Gothica.

Zaktualizuj stery od grafiki

Sprawdź czy wszystkie wiatraczki chodzą ci ok. Może przy dużym obciążeniu komp się po prostu przegrzewa.

Swoją drogą masz bardzo słabą grafikę. Minimalne wymagania to 6800 a ty masz 6500. Generalnie cały komp jest dośc słaby jak na G3. Fakt, że ci odpalał to i tak szczęście.

LusjuszPrime

New Member
A wyłącz antywira jeśli posiadasz i odpal Gothica.

Zaktualizuj stery od grafiki

Sprawdź czy wszystkie wiatraczki chodzą ci ok. Może przy dużym obciążeniu komp się po prostu przegrzewa.

Swoją drogą masz bardzo słabą grafikę. Minimalne wymagania to 6800 a ty masz 6500. Generalnie cały komp jest dośc słaby jak na G3. Fakt, że ci odpalał to i tak szczęście.

Dzięki po wyłączeniu antywirusa chodzi , komp słaby bo ma już ponad 5 lat ale i tak specjalnie na G3 dokupiłem 1 GB ram :) tak w ogolę to dlaczego antywirus przeszkadzał w działaniu G3 ???

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Dzięki po wyłączeniu antywirusa chodzi , komp słaby bo ma już ponad 5 lat ale i tak specjalnie na G3 dokupiłem 1 GB ram :) tak w ogolę to dlaczego antywirus przeszkadzał w działaniu G3 ???

najwyraźniej po zainstalowaniu łatek mylnie uznał jakieś pliki za szkodliwe. Były już takie przypadki. Miłej zabawy :)

Zaglądaj na forum :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom