Problem Pomocy

Status
Zamknięty.

felek

Member
Łatwo powiedzieć tylko jak podzielić żeby jeszcze błąd niewystąpił lub z Archiwować czy jak :(

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Mam Ci ja prostsze rozwiązanie: idź do sklepu i kup sobie za 2 dychy Gothica z dodatkiem za 2 dychy. A na przyszłość dbaj bardziej o płyty, to unikniesz takich problemów.

Pozdrawiam

Everon_92

Member
Świat naprawdę dzieli się na ludzi i taborety,user powyżej należy do tych drugich.A więc drogie dziecko rozumiem że komputer masz od przedwczoraj jeszcze nie obcykałeś co i jak,a Gothica kupiłeś rok temu dla szpanu,nie mając kompa próbowałeś go odpalić w mikrofalówce co spowodowało taki stan płyty.Nie wiesz jak to podzielić tak?A mianowicie trzeba to zrobić super tajną techniką(niezwykle skomplikowana)którą przekazało mi CIA,FBI,INTERPOL,PENTAGON,WATYKAN i mistrz Yoda.
A mianowicie trzeba......uwaga......podzielić foldery z plikami,czy tam archiwa na 3 części i po kolei je kopiować.Wiem że samemu ciężka sprawa się domyślić,jak się ma napęd CD-rom czytający płyty DVD ale tylko te zapisane bo pustych dziwnym trafem nie chce odczytywać ale trzeba tylko trochę pomyśleć.To nie boli,przynajmniej mnie,nie wiem jak tam u ciebie ale chyba cię musi strasznie napie****ać jak próbujesz.

CYTAT
Mam bardzo duży problem sam gothic 2 z dodatkiem noc kruka zajmuje 2 , 5 GB mp3 ma 1 GB i pendrive 1 GB sad.gif

To faktycznie jest zaje****ie duży problem.OMG

felek

Member
Czyli do jednego folderu trzeba skopiować trzy pliki i tak dalej ... A potem gdzie cza to wkleić :angry:

Everon_92

Member
1.Nie rób takich głupich minek jakbyś zatwardzenia dostał.
2.Kopiujesz wszystko co masz na płycie CDA w folderze Gothica,jak ci sie nie mieści to kopiuj po kilka folderów.Zrób na dysku nowy folder,wklej to tam i odpal setup.I na tym wszystko się kończy twoje wypociny także.I powinno działać a jak nie działa to znaczy że rozpie***liłeś płyte i możesz wypie****ić do śmieci albo se na ścianie przykleić lub dać ojcu żeby se w samochodzie przy lusterku przywiesił,opcji masz dużo.

Najemnik@

Member
Ujme to w prosty sposob dla ciebie.
masz wlac do michy 3 wiadra wody ale masz 1 wiadro. Wiec wlewasz 1 i idziesz po 2 wlewasz druegie i idziesz po 3 i juz masz miche pelna wody tak samo zrob z plikami chlopszku.

felek

Member
Znowu problem :(

Niechcą mi się przekopiować 2 pliki Data 3 i Data 5 , jak sie kopiuje to sie zatnie i nie przekopiuje i co zrobić :(

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Dupa zbita. Masz porysowaną płytę i nic już nie zrobisz. Przykro nam ale nawet twoje gorączkowe działania już chyba nic nie poradzą. Jedyny sposób to zakup drugiego Gothica. Odejmij sobie kilka snikerdów i laysów i akurat wystarczy ci na oryginał.

Najemnik@

Member
no i mialem racje juz na poczatku ci mowilem ze jak zarysowales to kopiowanie nawet nie pomoze.

felek

Member
[SIZE=36pt]NIE PROMUJEMY PIRACTWA[/SIZE]

A, poza tym kolega w ogóle nie zna opcji edytuj, więc dziesiątka (dni) różańca - Feo

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom