Problem Po Zainstalowaniu

Status
Zamknięty.

Roli88

New Member
Witam
zakupiłem gre dzis zainstalowała się bez problemu ale po próbie włączenia gry wyskakuje okno z napisem.. "The program cna't start becouse X3DAudio1_7.dll is missin from your computek.Try reinstalling the program to fix this problem"

mam pytanie bo podczas instalacji gra nie zapytała ani razu o klucz... i czy jest jakiś crack którego należy skopiować?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Z tego co pamiętam, o klucz pyta przy próbie uruchomienia. A może po instalacji?
Tak czy siak, na razie przeinstaluj sterowniki do swojej karty dźwiękowej.

Roli88

New Member
ani przed instalacją ani po zainstalowaniu nie było prośby o wpisanie klucza;/

jest jakiś crack?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Jak mówiłem, tamten błąd to coś ze sterownikami karty graficznej. Najpierw pozbądź się jego, a potem pomartwimy się rejestracją twojej arcanii. Najwyżej zrobi się to offline.

Roli88

New Member
wszystko juz ogarniete... sterowniki zainstalowane wszystkie na nowo.. gra zainstalowana na nowo. wszystko gra;]

pozostało zainstalować hotfix bo podczas deszczu prawie nic nie widac;/

chociaz ze przed pierwszym właczeniem gry pobierało jakiąś aktualizajcę zajmującą 226mb... ale to chyba inna? bo problem ten sam

Wysoki93

Active Member
pozostało zainstalować hotfix bo podczas deszczu prawie nic nie widac;/

chociaz ze przed pierwszym właczeniem gry pobierało jakiąś aktualizajcę zajmującą 226mb... ale to chyba inna? bo problem ten sam
Ten plik to właśnie hotfix. Jeśli w grze występują artefakty, spróbuj zmniejszyć ustawienia gry.

Roli88

New Member
sciagam ten plik właczam aby zaczął się instalować i instalka się nie włacza

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom