Jestem w Obozie na Bagnie, chce rozwalić tego Brogara ale on nie che ze mną walczyć, robiłem takie rzeczy by mnie nie lubił ale nic, nawet forsy za haracz mu nie dałem, a barkuje mi jego odłamka miecza.
Po prostu musiałeś źle przeprowadzić rozmowę i teraz nie możesz z nim walczyć. Jeśli nie masz żadnego zapisu przed rozmową, to proponuję zacząć od początku, bo wątpię, ze ci się teraz uda :/
Ale nie musisz pokonywać Brogara, żeby dołączyć do Bandytów (chyba) wystarczy, że pobijesz (czego nie możesz) i zabierzesz kawałek miecza od Brogara, lub kupić go od niego, jak już będziesz miał 5 kawałków idź do kowala i będziesz musiał zanieść miecz do Estebana, a dalej to samo pójdzie
aby zabrać mu te kawałek to po prostu zacznij go obrażać denerwować (np.3-4 razy do niego zagadaj i go obraź jak masz taką opcję) albo jest inny sposób:
-wyciągnij broń i walnij go raz i od razu go schowaj aby cie nikt inny nie atakował
-jak cie brogar zacznie atakować to inni beda tylko patrzec (wtedy go załatw ale uważaj jest trudny do pokonania)
jak masz jakiś problem to pisz na gg (może pomogę)
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.