Problem Licznikow

Status
Zamknięty.

doctor

Wariat
Weteran
jak w tytule tematu...

proponuje ustawic liczniki na zero, nie ma co wspominac... czas budowac od nowa :)

pozdrawiam 3majcie sie :)

szczurek

Menda serowa
Weteran
I tak jest cięzko bez zerowania ;]
Rownie dobrze mozna usunąc wogole licznik postów bo przeciez nie to sie liczy :)

doctor

Wariat
Weteran
QUOTE(szczurek @ 22-09-2006, 13:27) [snapback]124597[/snapback]

I tak jest cięzko bez zerowania ;]
Rownie dobrze mozna usunąc wogole licznik postów bo przeciez nie to sie liczy :)

tak ale mi bardziej zalezy na tym zeby wiedziec jak narazie dajemy rade...

one i tak sa nieaktualne wiec lepiej zeby je zrobic aktualnymi :p no nie ? :p

AMINISTARCJO :D czy wy aby napewno tu jestescie ? czy zostawiliscie nas na pastwe losu ? :/
moglibyscie sie zajac forum... :(

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Na temat:

Usunąć liczniki, ale po co? Myślicie, że wtedy pojawiali by się tu nowi userzy? Nie sądzę a przecież większość starych odeszła/zaginęła więc potrzebne są ‘nowe twarze’. Licznik postów może zostać, wszystko zależy od tego jaki się ma do niego stosunek.

Zerować też po co? Mamy tworzyć nowe forum? Nie, lepiej kontynuować to co zostało, choć oczywiście już nigdy nie będzie tak jak dawniej.

Nie na temat:

Mnie nurtuje natomiast sprawa gildii. Moim zdaniem powinno się je usunąć, gdyż nie widzę ich sensu. Za jakiś czas może będzie sens...

Reasumując: dobrze, że forum się odrodziło (oczywiście nie samo, ukłon w stronę tych którzy się do tego przyczynili), ale to za mało. Nie liczmy że premiera G3 wiele zmieni. Zapewne pojawią się nowi userzy, ale to za mało. Przecież pamiętamy, że na starym g.up Gothic odchodził na dalszy plan.

To tyle (niekoniecznie na temat) w każdym razie na moją pomoc można liczyć.

doctor

Wariat
Weteran
QUOTE(Dadex @ 22-09-2006, 19:23) [snapback]124599[/snapback]

Na temat:

Usunąć liczniki, ale po co? Myślicie, że wtedy pojawiali by się tu nowi userzy? Nie sądzę a przecież większość starych odeszła/zaginęła więc potrzebne są ‘nowe twarze’. Licznik postów może zostać, wszystko zależy od tego jaki się ma do niego stosunek.

Zerować też po co? Mamy tworzyć nowe forum? Nie, lepiej kontynuować to co zostało, choć oczywiście już nigdy nie będzie tak jak dawniej.
Nie na temat:

Hmm... nie zrozumielismy sie :p

chodzilo mi o te liczniki co sa na stronie w FORUM
np. Hobby > Tematow 237> odpowiedzi > 5389
sa to dane nieaktualnie i przydaloby sie je zaktualizowac :)

Posty maja zostac :D:D:D

Zapewne pojawią się nowi userzy, ale to za mało.

racja... trzeba tu sciagnac wiekszosc ludzi ze starego g.up'a
nie mozna na adresie starej strony zrobic jakiegos odsylacza ?
albo chociaz podac linka tutaj?

pozdro :)

cLoNe_xx

Król Nordmaru
QUOTE(doctor @ 22-09-2006, 19:34) [snapback]124600[/snapback]

Hmm... nie zrozumielismy sie :p

chodzilo mi o te liczniki co sa na stronie w FORUM
np. Hobby > Tematow 237> odpowiedzi > 5389
sa to dane nieaktualnie i przydaloby sie je zaktualizowac :)

Posty maja zostac :D:D:D
racja... trzeba tu sciagnac wiekszosc ludzi ze starego g.up'a
nie mozna na adresie starej strony zrobic jakiegos odsylacza ?
albo chociaz podac linka tutaj?

pozdro :)

Licznik jest aktualny tylko nie wszystkie tematy się wyświetlają domyślnie ustawione jest tak, że wyświetlają się tematy z ostatnich 30 dni i przyklejone itd. Natomiast po zmianie na dole można ustawić zakres na wszsytkie wtenczas lista znacznie się zwiększy.

Co do adresów te co się dało mają przekierowanie natomiast nie wszędzie było to możliwe.
Pozdrawiam cLoNe_xx

Megarion

El Presidente
Licznik jest aktualny tylko nie wszystkie tematy się wyświetlają domyślnie ustawione jest tak, że wyświetlają się tematy z ostatnich 30 dni i przyklejone itd. Natomiast po zmianie na dole można ustawić zakres na wszsytkie wtenczas lista znacznie się zwiększy.

Czy nie da się ustawić, aby wyświetlały się automatycznie wszystkie tematy? Ciu to upierdliwe, gdy na każdym podforum musisz wciskać te same przyciski, chcąc znaleść coś starego ;)

doctor

Wariat
Weteran
Dopatrzylem sie literowki takze we wgladzie do profilu
zamiast Informacje mamy Inforamcje
nalezaloby to poprawic w sumie :p
:) pozdrawiam

cLoNe_xx

Król Nordmaru
QUOTE(Megarion @ 23-09-2006, 20:26) [snapback]124610[/snapback]

Czy nie da się ustawić, aby wyświetlały się automatycznie wszystkie tematy? Ciu to upierdliwe, gdy na każdym podforum musisz wciskać te same przyciski, chcąc znaleźć coś starego ;)

Ale takie właśnie ustawienie jest bardzo dobre. Nie potrzeba nam odświeżać starych tematów tylko pisać nowe. A zakres 30 dni jak najbardziej starczy.

Kan

Member
Mnie nurtuje natomiast sprawa gildii. Moim zdaniem powinno się je usunąć, gdyż nie widzę ich sensu. Za jakiś czas może będzie sens...

Z praktycznego punku widzenia one i tak nie istnieją.
[...] ale to za mało. Nie liczmy że premiera G3 wiele zmieni. Zapewne pojawią się nowi userzy, ale to za mało. Przecież pamiętamy, że na starym g.up Gothic odchodził na dalszy plan.

Fakt, więcej się tu gadało na przeróżne inne tematy niż o Gothicu. Ale według mnie było tak tylko dlatego że wszystkie możliwe aspekty tej gry zostały dokładnie przerobione i nikomu nie chciało się trajkotać cały czas o tym samym. Należało by tu także przypomnieć że poprzednie części gry zaliczały się juz do klasyki więc całkiem nowych graczy było jak na lekarstwo, a nawet jak jakiś się pojawił to wyszukał sobie wszystko w archiwum.
Gdy wyjdzie G3, pojawią się nowe pytania i problemy, i machina pójdzie pełna parą. Nawet jeśli tematy się wyczerpią to część userów zostanie, tak jak to było kiedyś.

doctor

Wariat
Weteran
QUOTE(Kan @ 28-09-2006, 20:03) [snapback]124665[/snapback]

Fakt, więcej się tu gadało na przeróżne inne tematy niż o Gothicu. Ale według mnie było tak tylko dlatego że wszystkie możliwe aspekty tej gry zostały dokładnie przerobione i nikomu nie chciało się trajkotać cały czas o tym samym. Należało by tu także przypomnieć że poprzednie części gry zaliczały się juz do klasyki więc całkiem nowych graczy było jak na lekarstwo, a nawet jak jakiś się pojawił to wyszukał sobie wszystko w archiwum.
Gdy wyjdzie G3, pojawią się nowe pytania i problemy, i machina pójdzie pełna parą. Nawet jeśli tematy się wyczerpią to część userów zostanie, tak jak to było kiedyś.

ja mysle ze gdy wyjdzie g3 to wszyscy zostaniemy sprowadzeni do takiego poziomu ze w krotkim czasie zostaniamy "zawaleni i zasypani" pytaniami naszymi wlasnymi i nowych userow...
podejrzewam ze dojdzie do takiej sytuacji ze forum bedzie przechodzilo gierke RAZEM :p
mam tu na mysli ze kazdy bedzie w tym samym miejscu co poprzednik i tak pomagajac sobie nawzajem na kazdym kroku lub podpowiadajac nowo odkryte "grypsy" wszyscy przejdziemy G3 w czasie rownoleglym mniej wiecej przyblizonym

Kacperex

KacŚpioszek
Wydaję mi się, że licznika nie ma sensu usuwać :)
To jest nasze życie :p I powód do dumy :D
Licznik postów przy userach jest nie potrzebny, bynajmiej dla mnie.
No i widok 30 tematów też jest si .

doctor

Wariat
Weteran
QUOTE(Kacperex @ 28-09-2006, 23:59) [snapback]124667[/snapback]

Wydaję mi się, że licznika nie ma sensu usuwać :)
To jest nasze życie :p I powód do dumy :D
Licznik postów przy userach jest nie potrzebny, bynajmiej dla mnie.
No i widok 30 tematów też jest si .

tak masz racje... moj blad :p
zapomnialem zupelnie o tym "sortowniku" :p
ale generalnie przypominam i tych "Informacje" bo nie widze nic na ten temat ... ani wzmianki

Kacperex

KacŚpioszek
Muszę tylko znaleść w jakim pliku to było i naprawię :)
Ale wytłumaczę się, że to nie nasza wina. To wina spolszczenia i osoby, która jets stworzyła.

Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom