Problem Lares , Piramidy..

Status
Zamknięty.

dabmaster

New Member
Mam taki problem ,że dostałem od Vatrasa po wstapieniu do wodnego kregu wiadomosc do Saturasa , teraz powinienem isc do jakis piramid z Laresem ale jak podejmuje z nim gadke to nie ma opcji zeby gdzies z nim isc. Co robic ? Czy to trzeba rozwiazac problem z handlarzem bronia? Jezeli tak to gdzie szukacj tych handlarzy ?

szczurek

Menda serowa
Weteran
Jedno zasadnicze pytanie - byłeś już z Laresem u najemników ??

Phantom Lord

Active Member
Zdaje mi się, że tego handlarza trzeba znaleźć, nie jestem zaś pewny. Jak rozwiązać tą zagadkę znajdziesz kilka razy na forum. Jak nadal nie będziesz mógł pójść tam z Laresem, to przejdź drugi rozdział Gothica, albo sam zanieś tę wiadomość do Saturasa, a po fragment ornamentu wróć potem do Laresa (może ci go da...). Może też musisz znaleźć zastępstwo dla Laresa.

switek17

Member
Czytałeś dokładnie solucję? Vatras mówi, żeby oddać ornament Lareswoi. Jak juz mu go dasz, wtedy będzie opcja w rozmowie, z podróżą do piramid. Nie wcześniej. Może właśnie nie dałeś mu tego ornamentu. Sprawdź.

dabmaster

New Member
jestem juz w 3 rozdziale ... wlasnie dalem mu ten ornamet wczesniej zanim dostalem ta wiadomosc do saturasa , moze powiedzcie mi gdzie tego saturasa szukac , czy tez telportu nie wiem ? hm ?

szczurek

Menda serowa
Weteran
Jak tam ktoś wczesniej wspomniał Lares chyba potrzebuje zmiennika. Idź do Baltrama na targowisku i zagadaj z nim w tej sprawie.

switek17

Member
CYTAT(dabmaster @ 23-09-2007, 23:58) [snapback]154271[/snapback]
jestem juz w 3 rozdziale ... wlasnie dalem mu ten ornamet wczesniej zanim dostalem ta wiadomosc do saturasa , moze powiedzcie mi gdzie tego saturasa szukac , czy tez telportu nie wiem ? hm ?

Słuchaj chłopie, nie będziemy ci całej solucji G2 Nk pisać. Zajrzyj, tam wszystko jest. Co, z każdym problemem w grze będziesz leciał na forum? Trochę samodzielności. Rozumiem, każdy może mieć problemy. Ja też je miałem, gdy po raz pierwszy grałem w noc kruka. Dlatego szukałem poradników w internecie, kombinowałem jak tylko mogłem ;) Poczytaj na portalu - tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi na twoje pytania :rolleyes:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom