Więc tak. Kupiłem dzisiaj orginalna wersję Gothic 4 Arcania zainstalowała mi się bez przeszkód. Gdy ją uruchamiam wyskakuje mi Release date Check klikam Accept i pisze miże failed. Nie wiem wogóle o co kaman. Bardzo proszę o szybką odpowiedź.
Nie wiem dokładnie jak wygląda ta zapowiadana aktywacja gry, bo sam jeszcze Arcanii nie mam, ale wygląda to na to, że coś jest z nią (aktywacją) nie tak.
Więc tak. Kupiłem dzisiaj orginalna wersję Gothic 4 Arcania zainstalowała mi się bez przeszkód. Gdy ją uruchamiam wyskakuje mi Release date Check klikam Accept i pisze miże failed. Nie wiem wogóle o co kaman. Bardzo proszę o szybką odpowiedź.
1. Upewnij się, że nic nie blokuje połączenia z internetem
2. Tu masz poradę:
http://www.cdprojekt.pl/support/article/3063/5462/Release_Date_Check_Failed
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.