CYTAT
Król futbolu powraca i jest w mistrzowskiej formie! Starania sztabu znakomitych specjalistów ze studia Konami przyniosły fantastyczne rezultaty ? nowa odsłona Pro Evolution Soccer jest jeszcze bardziej realistyczna niż poprzednie części. Znacznie poprawiono fizykę piłki. Oddając strzał należy brać pod uwagę nie tylko zachowanie obrońców, czy pozycję na boisku, ale też opór wiatru. Usprawnienia w gameplay'u widać na pierwszy rzut oka - piłkarze poruszają się z większą swobodą, szybciej reagują na decyzje gracza, a do tego potrafią zachwycić niezwykle mistrzowskimi trikami! Po raz pierwszy w historii serii, do dyspozycji graczy z Europy oddano tryb Become a Legend, który pozwala pokierować wyłącznie jednym zawodnikiem i przejść wraz z nim wszystkie stopnie piłkarskiej kariery zawodowej.
Wszystkie te innowacje wraz z doprowadzoną do perfekcji grafiką gwarantują najwyższy poziom piłkarskich emocji.
Któż nie słyszał o tej marce, dzięki której Fifa ma porządnego konkurenta. Japończycy pomimo, że piłka nożna nie jest ich sportem narodowym, stworzyli najlepszy symulator piłki kopanej.
Co do opisu macie wyżej, pewnie wielu z was słyszało o tej grze, tryby takie jak Liga Mistrzów wszelkie ligi i puchary, To Be A Pro i Master League sprawiają wiele godzin rozrywki dla każdego fana piłki.
Jednak to nie jest siłą PES'a, nie ma on tylu lig co Fifa, nie będziesz mógł poprowadzić swojej drużyny z ekstraklasy po triumfy(choć są patche a więc wszystko nadrobili fani ; )) jednak GRYWALNOŚĆ jest tą cechą która bije produkcje Kanadyjczyków na głowę.
Kto chodź raz grał przy zimnym browarze z kumplem wie co to za przyjemność.
A jeśli nie masz kolegów pozostaje tryb online, jednak jest on dość słabo wykonany, częste lagi nie zachęcają do gry, jednak kiedy przestrzega się pewnych zasad da się normalnie pograć.
Może coś o mojej karierze w PES'a: Gram w najlepszym klanie w europie, jestem topowym graczem w ligach(1 Liga Pesleague, wygrywane liczne puchary dnia)(2 pozycja w polskim laderze ESL)
Aktualnie przygotowuje się do Mistrzostw Polski.
Więc jak widzicie ta gra dała mi wiele frajdy, poznałem wielu ciekawych ludzi, i mam nadzieje na poznanie większej ilości, mogę się spełniać grając dla klanu, i mieć nadzieje na zdobycie tytułu MISTRZA POLSKI.
Jako fan piłki nożnej musisz w to zagrać i poczuć się jakbyś był duchem drużyny.
A więc czy ktoś oprócz mnie gra? Jeśli tak to proszę o podanie Województwa, może ktoś mieszka dość blisko, i dało by rade umówić się na sparing, a być może razem pojechać na jakiś turniej.
Pozdrawiam.