Powrót Po Długiej Przerwie :)

cichy

Member
Chciałem przywitać się zarówno z nowymi jak i starymi userami (niektórzy mogą mnie kojarzyć ;P). Co do moich zainteresowań to wiele się nie zmieniło, piłka nożna, gry komputerowe, hardware trochę mniej software no i może lekko motoryzacja gdyż stałem się pełnoprawnym uczniem technikum samochodowego ;] dojdzie do tego dobrej jakości i wszelakiej maści muzyka elektroniczna (mocno się w to wkręciłem, oj taa..) Śmigam sobie ostatnio trochę w Gothica 3, wreszcie chodzi jak należy. Co do forum to pozostaje przy starym dobrym layoucie jeszcze z napisem gothic.g4ce.pl ;P to przez sentyment. Z miłą chęcią podyskutuje na tematy gothicowe jak i te z innej beczki.
Także witam ponownie!

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Ano kojarzę Ciebie, ale przez mgłę :) Miło, że starzy userzy wracają (poza Tobą odwiedza nas Gilfion i Sever Sharivar). Ogólnie witam ponownie, zachęcam do pisania, dołączenia do najemników (bo tylko najemnicy się liczą!) oraz zniechęcam do ponownego opuszczenia forum ;)

Pozdrawiam.

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Kojarze, ale tak jak kiedyś przeglądałem stare topici :). Więc powiem witam :p.

Dołączaj do najemników, bo wygrywamy i mamy fajny kolorek xD

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Muszę powiedzieć, że ja także kojarzę. O ile dobrze pamiętam byłeś w magach ( popraw mnie jeśli się mylę ).

Witamy z powrotem.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT
dojdzie do tego dobrej jakości i wszelakiej maści muzyka elektroniczna (mocno się w to wkręciłem, oj taa..)

O, widzę, że w końcu jakaś bratnia dusza, jeżeli chodzi o muzykę, pojawiła się na forum. Także liczę na jakieś spotkanie na shoutboxie i pogawędkę na ten temat ;)

Cześć, mogę cię zjeść?

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Witamy, witamy. Co prawda, znam Cię jedynie z przeglądaniu dawnych postów, ale co tam ;). Życzymy miłego "nowego" pobytu.

Ave

Do góry Bottom