Powitanie

Gotman24

New Member
Witam właśnie się zarejestrowałem , na to forum trafiłem szukając pomocy związanej z dodatkiem do G3 .
Cóż jestem maniakiem Gothica więc postanowiłem sie przyłączyć do tej społecznosci hehe to tyle pozdrawiam wszystkich .

Cedric

GołoWąs
"przyłączyć" ;)

Witamy serdecznie i zapraszamy do dobrej zabawy na forum.
Na początek przeczytaj to : http://gothic.org.pl/forum/index.php?/forum-62/announcement-6-co-w-trawie-piszczy-temat-dla-nowych-uzytkownikow/
Potem to już od Ciebie zależne, co zrobisz na forum.
Możesz pisać w offtoppicu, dołączyć się do gildii w naszym Gothicowym PBFie, pisać w gazetce, bądź wspomagać Zakon Świętego Miecza, który spisuje i omawia wszystko, co związane z Gothiciem :)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Witamy!
Na początku poczytaj Co w Trawie Piszczy oraz Regulamin by nie przysporzyć sobie na początku kłopotów. Zapraszamy również do jednego z trzech obozów w kolonii karnej (Nowy Obóz, Stary Obóz, Obóz Bractwa) po uzyskaniu odpowiedniej ilości postów oraz odpowiedzenia poprawnie na kilka pytań. Gdy chcesz się wykazać na forum to zapraszam również do Zakonu Świętego Miecza, Gazetki lub/oraz Redakcji. Nigdy nas za dużo, a pomoże ci wyrobić dobre imię na forum. Pisz sensowne oraz długie posty oraz nie brój, administracja patrzy ci na ręce. I najważniejsze...Baw Się Dobrze!

Black-Men

Member
Witaj na forum , mam nadzieję że spędzisz tutaj miło czas i zapoznasz się z regulaminem.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Postanowiłeś przyłączyć się do największej w Polsce społeczności fanów gier Piranha Bytes :) Pożytecznego szukania porad i aktywności w tematach dyskusyjnych życzę ;)

Witamy!

Do góry Bottom