Powitanie

Migdał

New Member
witam jestem Król Rhobar III :lol: gram w Gothica od samego pocztku, przeszedlem wszystkie czesci troche w niewlasciwej kolejnosci ale i tak wiem o co chodzi :blink: pierwsze 2 ke 4 razy, pozniej 1ke 3 razy i 3ke 7 razy teraz Arcanie 2gi raz ,jeszcze w miedzy czasie Risen i dlatego mysle ze warto byc na takim forum zawsze mozna sie wielu rzeczy dowiedziec bardzo ciekawych poza gra interesuje sie praca ,graniem w pilke nozna i chyba tyle wystarczy :p pozdrawiam wszystkich

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Widać, że troszkę w gothica pograłeś :) Hardcorowcy grali po dwa razy tyle co ty :)

Tak czy inaczej witamy w naszych skromnych progach i zapraszamy do uczestnictwa w życiu forum.

Klasycznie na początek odsyłam do tematu co w trawie piszczy http://gothic.org.pl/forum/index.php?/forum-102/announcement-6-co-w-trawie-piszczy-temat-dla-nowych-uzytkownikow/

Druga sprawą jest fakt, iż zachęcam do wstąpienia do, którejś z gildii. To najszybszy sposób na wczucie się w klimat forum i asymilację :)

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
asymilować... o tak :D

witam i zapraszam do czynnego udzału i do gildii (a do której? to już sam musisz wybrać)
miłego pobytu na forum

Do góry Bottom