Powitanie

Maciek92

New Member
Witam wszystkich serdecznie, Maciek mam na imię, lubię Gothica 1 i 2, słyszałem, że NK jest diabelnie trudny, a Gothic 3 jest banalnie łatwy ale upierdliwy, czytałem do niego solucję z gry-online i oglądając same obrazki zajęło mi to 2 godziny, więc gra musi być diabelnie długa i podoba mi się grafa w tej serii. Poza tym lubię koszykówkę, słucham rocka progresywnego, alternatywy i hard rocka. No i mam 17 lat :D

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Ano witaj. Że tak walnę prosto z mostu - życzę miłego pobytu na forum :]

słyszałem, że NK jest diabelnie trudny, a Gothic 3 jest banalnie łatwy ale upierdliwy, czytałem do niego solucję z gry-online i oglądając same obrazki zajęło mi to 2 godziny, więc gra musi być diabelnie długa

NK nie jest aż tak diabelnie trudnym dodatkiem, da się grać - z tym, że jest to dość duży "odskok" od poziomu trudności w G1 czy G2.
Co do długości G3 - mi zeszło się 60 godzin (wg xfire), więc jakby nie było jest dość sporo grania - warto dodać, że "bezdusznego", bo gra sama w sobie może nie jest zła - ale nie ma w niej wspaniałego klimatu, jaki dany było nam zaznać w poprzednich częściach. Ot tak w sam raz na raz.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj :)

Zachowuj się normalnie,nie denerwuj innych,zostań na forum na dłużej,dołącz do jednej z gildii...i powiedź jakich zespołów słuchasz?:D Lordi,Offspring,Sabaton czy jeszcze coś innego? ;)

Co do długości G3 - mi zeszło się 60 godzin (wg xfire), więc jakby nie było jest dość sporo grania - warto dodać, że "bezdusznego", bo gra sama w sobie może nie jest zła - ale nie ma w niej wspaniałego klimatu, jaki dany było nam zaznać w poprzednich częściach. Ot tak w sam raz na raz.

Bullshit.przeszedłem kilak razy;p Ale klimatu nie ma...grafika przyjemna dla oka,kilka questy też całkiem fajnych ale jednak czegoś brakuje;]

daria

Szejn
Weteran
Witamy :)
Życzę miłego pobytu na forum, w razie problemów, wal do mnie... lub do kogoś z administracji, na pewno ktoś Ci pomoże.

A tak poza tym, to nie warto się męczyć w G3, już na rynku jest Risen, może lepiej z tą grą spróbować swoich sił? Mówię Ci Maciek, może i G3 ma fajną grafę, ale nic poza tym :pP Kup sobie Risena, a zobaczysz, co to prawdziwe RPG ;]

Fahrenheit

Pimpu?
Lycha, chyba podwędziłeś awatar Szkeletonowi :) Co do Gothica 3 - Risen chyba ciekawszy, nie ma takiego na siłę powiększanego świata, wszystko ma w tej grze swoje miejsce. No i napisz, czego konkretnie słuchasz. Przestrzegaj regulaminu, pisz sensowne posty, itd.

Do góry Bottom