Powitać =)

gut3k

Member
Witam wszystkich. Ja widać jestem nowy na forum.
Przeszedłem wszystkie gothic'ki po pare razy, Risen również więc mam dużą wiedzę na ten temat i jak coś mogę służyć radą =)

tomisakis

Whiskas
VIP
Witamy. PRzeczytaj regulamin i temat "Co w trawie piszczy". Pisz w języku polskim. Baw się dobrze.

gut3k

Member
Z pisownią nie mam problemów. Co do pisania to będę aktywny w miarę możliwości, regulamin przeczytałem =)

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
fan half lajfa i stalkiera, to mi sie podoba

witaj w tym smetnym zakamarku przestrzeni internetowej

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Twój avatar niszczy moją psyche :D

Twórczość własna ?

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Też chciałem napisać , że fajny avek ;)

Witamy na forum, przeczytaj temat "Co w trawie piszczy", zapoznaj się z regulaminem, a potem może dołączysz do którejś z gildii.

gut3k

Member
Twórczość to zbyt wiele powiedziane :D nie ma to jak się wyróżniać =) 

Wiem już mniej więcej co i jak. 

Nauczyciel - HL rządzi :D z resztą Stalkery też. Obie gierki kończyłem pare razy więc jak coś to już jest temat ;]

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Twórczość to zbyt wiele powiedziane :D nie ma to jak się wyróżniać =)
Zdecydowanie ciekawy pomysł na wyróżnianie się ;p

aczkolwiek

20 userbarów niszczy tą oryginalność i tak zastanawiam się czy ich nie wyrzucić czasem, bo coś za dużo tego w sygnie.

Razor13

Member
Witaj . Też jestem twórczy i bardzo lubię robić grafiki ale trochę żeś wybujał z tymi userbarami jak mówi yeedziu :p No właściwie max powinno mieć tu się z 3 4 :D

Do tematu , baw się dobrze pisz dużo i dołącz do jednej z gildii :p

Pozdrawiam VerX

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Fan Fallout'a i Stalker'a, już cię lubię. A tak w ogóle to witaj w naszych skromnych progach.
Co ci tu będe mówić o regulaminie - koledzy wyżej już napisali. Ja dodam abyś zbytnio nie szalał na forum, ale również masz się bawić ;). Avatar mi wygląda na bazgroły (jakoś żem krytyk), za dużo userbarów w sygnaturce ale to się "wytnie" :). Przeszedłem Gothic'i kilka razy.....jak wszyscy tutaj. Przydałbyś się w zakonie lub redakcji skoro żeś taką wiedzę posiadł.

No właściwie max powinno mieć tu się z 3, 4 :D
Ja mam 4 + obrazek czyli git. Większość psuje.

Jak chcesz jakąś fajną sygnę to możesz poprosić grafików w specjalnym dziale.

gut3k

Member
 No ok panowie, dzięki za powitanko. A co do userbarów to poprostu zmienię je na jedną lub dwie zwykłe sygnaturki. Wcześniej nie czytałem bo byłem w szkole =) 

Co do redakcji to dla mnie nie pierwszyzna, że tak powiem. Najpierw muszem trochę tutaj pobyć. Ehh no i neta mam wolnego więc prędkości światła to raczej nie osiągnę czyli 'szalał' nie będę. Aczkolwiek lubię dużo pisać toteż najczęśćiej zasypuje fora postami ale nie są to bezmyślne bazgroły. Przynajmniej staram się żeby nie były ;>

Do góry Bottom