Powiadomienia O Odpowiedziach

Status
Zamknięty.

Pandrodor

Member
Witam. Mam taki problem, otóż nie dochodzą do mnie notyfikacje e-mail o odpowiedziach. adres e-mail jest prawidłowy. czemu tak jest?

Jedi

Caporegime
VIP
Powiadamiania dochodzą tylko wtedy gdy zapostujesz w danym temacie. Może to jest problemem ;)

Pandrodor

Member
wiem jak działa forum, przy pisaniu postu zaznaczam notyfikację. z resztą notyfikację o odpowiedziach w moich wątkach też nie dochodzą, a zawsze powinny <_< jakby mógł jakiś moder napisać do admina bo mi jodełko nie odpowiada a moderzy nie wiedzą w czy rzecz :(

pozdro

Jodełko admin, dobre xD - szczur

Kacperex

KacŚpioszek
Witam,
Sprawdź ustawinia swojej skrzynki pocztwoej i czy nie ma wiadomości w spamie.
U nas wszystko jest sprawne. Wina lezy po stronie Twojego usługodawcy.

Jodełko rox xD

Pandrodor

Member
Poczte mam na tlenie i przez program Tlen odbieram poczt?. W ustawieniach forum mam oczywi?cie dobry adres. Antyspam mam wy??czony, folder spam pusty. Z innych forów np. forum.szkola.pl (chyba dobrze adres napisa?em), forum.gtasite.pl i innych. Tylko tu mam taki problem.

Pozdro

Kacperex

KacŚpioszek
CYTAT(krzychu2k7 @ 24-10-2007, 09:24) [snapback]156627[/snapback]
Poczte mam na tlenie i przez program Tlen odbieram poczt?. W ustawieniach forum mam oczywi?cie dobry adres. Antyspam mam wy??czony, folder spam pusty. Z innych forów np. forum.szkola.pl (chyba dobrze adres napisa?em), forum.gtasite.pl i innych. Tylko tu mam taki problem.

Pozdro

Dziwne, bo ja nie mam takiego problemu :/ I chyba inni też nie.
Więc nie wiem gdzie może leżeć przyczyna.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
1. Ja adminem, dobre:p
2. Nie pisałeś mi nic :p
3. Daj screena z twoich ustawień oraz jak piszesz post.

EDIT:
Hmmm to naprawdę nie wiem, myślałem żeby coś pokombinować z ustawieniami. ale nie wyjdzie.
PS: Tak Odmienia się.

Pandrodor

Member
To mo?e do kacprxa, nie pami?tam...albo jeszcze do kogo? :p nie pami?tam by?o ich dwóch. Nie chce mi sie robi? skrina z pisania postu, wi?c
KOD
Opcje postu
W??czy? emotikony?
Do??czy? sygnatur? ?
Otrzymujesz ju? informacje o odpowiedziach

. To chyba mówi samo za siebie. Jode?ce (tak nawiasem to Jode?ko sie odmienia? ;) ) chyba o to chodzi?o. mam da? skrina z ustawie? forum czy poczty? dam zaraz z ustwaie? forum, zedytuje post.

pozdro

@edit

wcze?niej mia?em z opó?nieniem i zmieni?em na natychmiastowe.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom