Powerpoint

Status
Zamknięty.

daria

Szejn
Weteran
Witam!
Mam taką nietypową prośbę...
Muszę wykonać prezentację w PowerPoint na temat: "Mój ulubiony zespół muzyczny".
W tym problem, że nie mam skąd wytrzasnąć PowerPointa. No i tu moje pytanie, czy byłby ktoś tak dobry i zrobił to za mnie heh xD?
Nieważne jaki zespół, bo nikt nie wie jaki jest mój ulubiony, więc to nie ma znaczenia... Chodzi, żeby go opisać, dać jakieś zdjęcia, tytuły, no i może jakiś utwór tego zespołu w tle :) No i ładne, żeby było :p

Albo jakąś na necie znaleźć, bo ja jakoś nie umiem wyszukać... To nie gra roli, czy z neta czy własna...

Jest ktoś chętny?? ;) Byłabym bardzo wdzięczna...

Pozdrawiam, Daria.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Power Point jest w pakiecie MS Office.
Więc jeśli posiadasz płytkę w officem to zainstaluj i masz.

Ewentualnie możesz poszukać gdzieś na warezach Open Office, gdzie chyba też znajduje się Openowy odpowiednik Power Pointa.

daria

Szejn
Weteran
Właśnie nie wiem czemu kupując kompa nie miałam Offica :/ A płytki właśnie też nie mam...
Szukałam po necie (piractwo xD), ale są tylko do przeglądania prezentacji... Wiadomo, tu nie można podawać linków, dlatego lipa xD A może ktoś z Was znajdzie jakąś gotową prezentację?? Bo ja "cienka jestem w google" i k**wa nie umiem znaleźć...

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
Ja was, piratów, nie rozumiem - od razu wsio z neta, od razu wsio za free, od razu frustracja z powodu nieobecnego źródła nielegalnego downloadu. Nie brakuje wam tej 'świeżości' nowo-zakupionego produktu? Bueh, co ja gadam. Wasza choroba przeszła i na mnie, bo filmów już nie kupuję. Nie zrywam folii, nie otwieram pudełka, nie czytam ulotek, zazwyczaj znajdujących się wewnątrz. Perfidnie je sobie zgarniam netem, za darmo. Dokąd to prowadzi? Ile ludzi straci przez nas kiedyś pracę? ;p

Do tematu:
Ja ci mówię - kup Office Packa :huh:

daria

Szejn
Weteran
Kurde Nau xD te Twoje wywody xD Moja sprawa i już... Myślisz, że matka dała by mi na zakup takiego drogiego Office'a? To chyba z choinki się urwałeś... ;)
Ja chce gotową prezentację z neta, a Offica i tak nigdzie nie ma, chciałam sobie triala ściągnąć, bo i tak tego używam raz na ruski rok... :p Po prostu chcę gotową prezentaację, nie obchodzi mnie z jakiego źródła, ale jest mi cholernie potrzebna do wtorku... Ot co!

szczurek

Menda serowa
Weteran
Długa ma być ta prezentacja ?? Jakaś super wypasiona w kosmos ??
Jakbyś mi znalazła gotowy materiał tylko poskładać to mógłbym się podjąć, bo ostatnio się w power poincie trochę bawiłem ;]

daria

Szejn
Weteran
Nie, nie musi być super wypasiona, wystarczy, że będzie ładna :)
A materiały?? Myślałam, że będzie Wam lepiej, jak będziecie mogli zrobić o swoim ulubionym zespole...
Bo chodziło mi o muzykę zespołu w tle, zdjęcia...A nikt nie będzie specjalnie dla mnie piosenek ściągał :) Dlatego jaki zespół będzie, to się nie liczy, może być obojętnie jaki, byle by prezentacja była w miarę... ;)

Pozdrawiam, Daria.

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
wysłac ci moja o metallice jak ja znajde? xD miałem to zrobione. Bedzie bez muzyki w tle, cos okolo 14 slajdów z tego co pamietam ; p

co do tego to office sie kupuje oddzielnie od pc. a i sama mozesz sciagnac cos takiego jak open office. z tego co pamietam jest to darmowy pakiet, dzialajacy jak MS office

daria

Szejn
Weteran
Wysyłaj ;) Tylko nie wiem jak to obejrzę hah xd
mail: daria2205@o2.pl

szczurek

Menda serowa
Weteran
Office jest chyba jednak płatny, a ten dostępny w necie to trial 30 dniowy.
Wiem bo na uczelni mamy coś takiego ze oryginalnego office można dostać jeśli wykażemy zainteresowanie jakimś projektem czy cuś.
Sorki ze mnie nie było, ale komp mi świruje po tym jak ta grafa się sfajczyła -_-

daria

Szejn
Weteran
Dobra, już nie potrzebuję.... Nameless mi wysłał, to sobie zgrałam i u koleżanki jeszcze edytowałam co nie co ;)
A więc dzięki za zainteresowanie i Tobie Nameless szczególnie...

Co do Offica, to szczurek masz rację. Na necie jest tylko wersja trial... Aczkolwiek na niektórych forach warezowych jest, ale mnie np. nie chciało by się ściągać 8 partii z rapidshare'a po 100mb jedna ;)

Pozdrawiam, Daria.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom