Poważny Problem Pomóżcie Plz!

Status
Zamknięty.

adjopl14

New Member
Witam mam taki problem gdyż Arcania - Gothic 4 mi nie działa pojawia się komunikat nie wysyłaj . Mój folder z grą waży 7.21 GB a podczas instalacji pisało że będzie ważył 9.0GB PLZ POMÓŻCIE !!!!!!

mickos42

Member
Nie wiem, ale jeżeli masz folder z grą to jest raczej pirat... tj, chcesz zainstalować grę z folderu, który masz na kompie, bo z tego co tu napisałeś wywnioskowałem, że tak masz.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Zobacz czy masz wszystkie animacje i filmiki w folderze DATA.

adjopl14

New Member
JAk mam sprawdzić czy mam wszystkie animacje i video w folderze DAT?? 6.86 folder DAT waży u mnie

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
w folderze DATA masz folder VIDEO, czy to tak trudno sprawdzić?

adjopl14

New Member
No wiem ale ile ma tam być tych video??

41 video JWD_logo.bin i folder dummy

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
7,24 GB (bajtów: 7 775 917 132) - u mnie gra waży tyle samo na dysku co u ciebie, zatem nie w tym problem. Podaj konfigurację kompa. Czy aktualizowałeś stery do grafiki i dźwiękowej, instalowałes najnowsze wersje DirectX i PhysX?

adjopl14

New Member
Directa chyba tak bo ściągałem z cdproject tam ze strony sterowniki do karty graficznej i dźwiękowej też coś tam ściągałem z strony cd projectu a physx nie chce mi się zainstalować (Moja karta graficzna to Radeon HD 4670 a dźwiękowa to Realtek)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
U mnie waży 8,79 GB (bajtów: 9 441 535 256), nie wiem dlaczego u innych inaczej.

Wysoki93

Active Member
w folderze DATA masz folder VIDEO, czy to tak trudno sprawdzić?
No fajnie, znalazł folder, a skąd ma on wiedzieć czy są wszystkie pliki?

Adjo nie przejmuj się rozmiarem gry na dysku (u mnie też waży ponad 7 GB), tylko martw się tym, że nie odpala Ci gra.
Jeśli jesteś pewien swoich sterowników i tego, że wszystko masz aktualne (directa i inne sprawy także), pobierz sobie jeszcze program Microsoft Fix it Center, może się przyda.

Wysoki93

Active Member
Opis programu:
Fix it Center to niewielka aplikacja stworzona przez Microsoft jako narzędzie do rozwiązywania typowych problemów z systemem Windows. Są to problemy, których rozwiązanie sprowadza się po prostu do skonfigurowania pewnych opcji systemowych, edycji informacji zapisanych w rejestrze albo modyfikacji innych ustawień. Można to oczywiście zrobić ręcznie, ale nie wszyscy czują się komfortowo np. podczas edycji rejestru. Z myślą o takich użytkownikach właśnie powstało Fix it Center. Narzędzie oferuje możliwość pobrania zautomatyzowanych kreatorów, które jednym kliknięciem stosują wszystkie kroki zalecane do rozwiązania problemu.
Link do programu:
http://www.dobreprogramy.pl/Fix-it-Center,Program,Windows,17724.html

adjopl14

New Member
Ok zainstalowałem już ten program , teraz sprawdzam o co w nim chodzi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom