Potrzebuje Mapy

Status
Zamknięty.

seelees

New Member
Jesli wie ktos gdzie sa kapliczki bogow (CHARM`y) to niech zrobi ss i zaznaczy gdzie jest jaka bo bardzo need .

Z gory THX :D

JaCo6

New Member
kapliczka Innosa jest w Okarze,Ardei , a Beliara w Silden(tyle pamiętam) . Ale jeżeli chodzi ci o te "głowne" kapliczki to Innosa jest w Klasztorze a Beliara w Bakareshu i to chyba tyle

seelees

New Member
A jest jakas kapliczka Adanosa , czy tylko u magów wody mozna sie nauczyc ?? :( :(

Najemnik@

Member
U magow wody i u druida Porgana na drodze do montery.
Kapliczek adanosa nie ma, przynajmniej ja nigdy o nich nie slyszalem.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Chramów Adanosa nie ma na pewno, a uczyć możesz się u Magów Wody i 3 druidów w Myrtanie: Porgana, Torna i Runaka.

Jeśli zaś chodzi o chramy, to ściągnij sobie G3 Interactive Map (przypięty tu lub w "o grze").

seelees

New Member
Jeśli ktos moze to prosze niech zrobi screena i zaznaczy gdzie sa ci druidzi , bo ja bardzo chce grac magiem na czary ziemi ( czy jakie to sa :D )

#najemnik

Mowisz ze po drodze do MONTERY ta ??

Jak mozesz to z tym screenem jeszcze pokaz dokladnie bo nie lubie szukac ludzi :D ( a jak nie to sobie na necie sprawdze gdzie jest Progan )

Ale thx :} B) B) B) :rolleyes:

#Edit

5. Kamienne korzenie dla druida Porgana

Zadanie zleca sam Porgan, który szefuje oddziałowi gońców leśnych. Spotkasz ich wędrując dłuższą drogą do Montery – mają siedzibę w jednej z jaskiń.

Porgan zażąda dostarczenie dwudziestu sztuk Kamiennego korzenia. Jeśli dokładnie przeszukiwałeś teren wzdłuż drogi to powinieneś mieć już ziele. Jeśli nie wróć się kawałek do rzeki – tam rośnie całe mnóstwo tego korzenia.

Zyski:

* Punkty doświadczenia: 2000
* Reputacja: Gońcy Leśni +15

http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=581&a...T=80&PAGE=1 tutaj to znalazlem :} ale i tak jak ktos moze to dajcie mapke ;p

Thx all , juz znalazlem Progana , ale i tak mi pomogliscie i to bardzo ( nigdy bym sie nie dowiedzial ze jest jakis druid przy monterze :} )

Na tym forum istnieje opcja edytuj... Połączyłam posty i mam nadzieję, że taka sytuacja już się nie powtórzy, bo wiesz czym to się może skończyć... ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom