Potrzebuję Save

Status
Zamknięty.

Patrykus

Member
Mam problem. O tusz rozpocząłem rozdział 4(xardas) zapisałem i włączyłem kompa. Kiedy włączyłem z powrotem ustawienia były jak po instalacji, a save nie było chociaż w folderze był. Nie chce mi się znów tego przechodzić więc jak by ktoś mógł do bardzo proszę o save zaraz po rozpoczęciu 4 rozdziału. Najlepiej z członkostwem w magach ognia. Z góry dzięki. Jak coś to dajcie linka w tym topicu lub na e-mail: adres

Kacperex

KacŚpioszek
Witam .
Dziwne, ja nie mam seva ale spróbuj zrobić tak:
Weź save z katalogu gry przenieś gdzieś indziej na dysk. Przeinstaluj grę usuń cały katalog gothica.
Kiedy zainstalujesz od nowa wsadź swojego sava tam gdzie powinien być i powinien trybić ;)
Gra winna go widzieć.

Patrykus

Member
Niestety ale gdy to się stało próbowałem jeszcze raz uruchomić kompa w trybie "ostatnie działające ustawienia" ale i to się nie udało i usunąłem grę i save też.

EDIT: Jednak save są. Spróbuję jeszcze raz zainstalować. Jeśli znajdę płytkę bo mam remont w domu.

Patrykus

Member
Niestety save nie działa! Oto lista plików w folderze o nazwie "savegame3":

W folderze "save" był jeszcze pusty folder o nazwie "current" ale jego usunięcie nic nie dało. Gdy włączyłem grę i wszedłem w opcję "wczytaj" na miejscu 3 nie było zapisu a obok gdzie powinien być obraz jest białe pole. Mam nadzieję, że ktoś da save bo mnie szlak trafia jak mam przechodzić po raz 3 bo wcześniej mi brat usuną save ale to nie ma znaczenia.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Hmm current chyba nie powinien być pusty a jak chcesz zaby save działał musisz skopiowac tez pliki z currenta...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom