Poszukuje

Status
Zamknięty.

moneystars

New Member
Witam, poszukuje podobnego rpg jak gothic 2. Maxymalne wymagania to takie jak Fallout 3.
Może być też jakieś MMORPG tylko darmowe. Prosze o pomoc

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Hmm... TESIII: Morrowind i TESIV: Oblivion.
Choć może nie biją do G2 jakimś wielkim podobieństwem to potrafią wciągnąć jak diabli. Gry w miarę tanie (Morrowind z dodatkami jest za 20zł w extraklasyce, olbivion z dodatkami kosztuje 50 - bez dodatków około 30zł), rozbudowane, długie i spełniają wymagania sprzętowe.

Z innych klimatów niż G2 i Tesy (czyt. bez 3D) polecam Baldur's Gate II i Fallout 1/2 (tutaj są też inne realia, co zapewne wiesz).

moneystars

New Member
Oblivion chodzi mi tylko plynnie przy poczatku gry jak wyjde z tego wiezienia odrazu mi sie tak tnie ze sie grac nieda. Morrowind nie podoba mi sie jakos nie wpadl mi do gustu. Co do Fallotow gralem we wszystkie, a Bladurs gates wyprobuje. Jakies inne propozycje?

Black-Men

Member
Wiem jakie podobne gry są:Loki,Titan Quest,Fable,Risen,Dragon Age...te gry są fajne i musisz zagrać w którąś :p

moneystars

New Member
Loki, Titan Quest grałem. Dragon age mi nie poszedł, najprawdopodobniej dlatego iż nie dało się opcji grafiki zmienić. W Risena spróbuje.

Silden

RPG'owiec
VIP
Ja mogę Ci polecić 3 gry.Może nie przypominają G2 ale gra się super.
1. Drakensang.Wyszła z dobry rok temu i była hitem w Niemczech (chyba nawet dalej jest).W TopSellerze wychodzi teraz za 29.90 PLN.
2. Ascension to the Throne: Wojna o Koronę.Dobry tytuł.Podobny do HoMM z tym, że jeszcze elementy RPG się tam schowały.Jak lubisz i Herosy i Gothica to jest gra dla Ciebie.Kupiłem razem z Clickiem więc ceny rynkowej Ci nie powiem. ;p
3. Swashbucklers: Stal kontra proch.Piraci, statki itp.Nie wiem czy dobre bo dzisiaj dopiero zainstalowałem.Zapowiada się ciekawie.

Black-Men

Member
Otóż to ja moge ci polecić jedną dobrą grę jaką jest two worlds,jest po prostu świetna są kusze,łuki,czary,miecze,mase questów,i do tego jeszcze da się jeźdzć koniem. :huh:

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
jesli chodzi o mmo to WOW , requiem i guild wars

a takie rpg to prototype (to jest RPG akcji) niesmiertelne Diablo (1 oraz 2 z dodatkiem) oraz cos dla trening mózgu Puzzle Quest.

moneystars

New Member
Wiekszosc, gier grałem. Dzięki, na razie mi tyle starczy ;] Mozecie jeszcze pisac moze nie ktorym sie przyda.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom