Poszukiwacze

Status
Zamknięty.

Marvelus

New Member
Zdażyło sie mojemu kumplowi ze zamrozil poszukiwacza bryla lodu poszukiwacz sie zamrozil podszedl do niego zaczął go nawalać mieczem i zostalo mu 0 PŻ ale ten nie upadl tylko zostal w bryle lodu podszedl do niego i probowal zabrac szczatki po nim zamiast miksturki i troche pieniedzy znalazl duzo run miedzy innymi Bryły lodu, Deszczu ognia.

NIE ZAWSZE SIE TO UDAJE UDALO SIE TO TYLKO RAZ JAK NA RAZIE

Kacperex

KacŚpioszek
Taki bug już był opisywany na forum!! Zdarza się on żadko ale czasem wystepuje ja tak miałem chyba ze dwa razy nie więcej. Jest to bardzo dobry bug ponieważ zamiast miksturki i sakiewki mamy duzo run co się nam lepiej opłaca
tongue.gif
Więc niech się kumpel cieszy
biggrin.gif

A

Anonymous

Guest
w zasadzie

w zasadzie jesli o to chodzi to mi się przytrafiło , że przed walka z poszukiwaczem zakładałem amule zręczności i co noi to że wartości pnt.zrączności zostały pomimo zdjęcia amuletu zdażyło mi sie tak dwa razy ( stuknełam wtedy 200 pkt. zręczności ) ale z zomrożeniem u mnie nie działa ( znaczy jest normalnie ma tam jakieś pierdoły )
A tak przy okazji po co jest smoła ?

KeNZi

Member
Bugów jest pełno, zamrożenie działa bardzo rzadko... Ten bug ze zręcznością czytałem kiedyś na jakiejś stronie... a Smoła - z tego co wiem do jakiejś runy, czy tam dwóch... mnie bardziej zastanawia do czego służy Łój Kretoszczura (taki w słoiku :mrgreen:)

Alez

New Member
do otworzenie gorzelni Vino niedaleko słonecznego kręgu i Latarni w Khorinis
biggrin.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom