Posterunek Gotha.

Status
Zamknięty.

jungeyoung

New Member
U podnóża Gothy mieści sie posterunek z wiezą, wewnątrz jest ork POTROS na tronie i niby ma niewolnika i chce 2000zło ta za jego głowe tylko ze w tym pomieszczeniu obok nia ma żadnego niewolnika -buntownika. jeszcze mu nie zapaciałem bo nie mam kasy.
Co zrobić ?
pozdrawiam

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Hmm, w pomieszczeniu powinien być Gorn. Ten błąd czasami się zdarza, pewnie grasz na jakiejś niższej wersji gothica 3. Użyj kodu "goto Gorn" - przeniesie cię on do miejsca, gdzie on jest w tej chwili.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
Nie musisz płacić temu orkowi tych 2000zł. możesz z nim walczyć i jako nagrodę zabrać niewolnika.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
http://gothic.org.pl/gothic-3/kody.html

jungeyoung

New Member
kiedy próbuje zmienic na true tam gdzii było false:
najpier pyta czy zamienic potem ze odmowa dostepu chociaż ze wyłaczylem gre :(

juz zrobiłem trzeba na duplikacie to zrobic i potem wkleic gotowy plik ale nie wiem czy dziala
cz2
zrobiłe tak jak w opisie i wklepuje goto gorn i nic z tego chociasz ze mam zmanione na true

jungeyoung

New Member
wpisuje wszytko z wielkiej litery a nawet małej ze spacją i z wielkiej litery imie Gorn i nic z tego.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
jeśli chce się do Gorna przeteleportowac pisujesz dokładnie co do wielkości liter "goto Gorn" natomiast jeśli chcesz aby Gorn pojawił się przed tobą wpisujesz "spawn Gorn" (ale z tym kodem uważaj bo jak go zespawnujesz to w świecie będziesz miec dwóch Gornów)

Binek7

Member
Na drugi raz proponuję ściągnąc patche robione przez fanów. One usuwają praktycznie każdy błąd tej gry. Bo jeśli nie grasz na tym patchu, to jeszcze pare takich sytuacji może Ci się przytrafic...

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom