Postal 3 I Fifa 08

Status
Zamknięty.

daria

Szejn
Weteran
Przeczytalam, ze ma byc POSTAL 3...
CYTAT
Oficjalnej zapowiedzi gry Postal 3 doczekali?my si? ze strony developera poprzednich ods?on serii - Running With Scissors. O mo?liwo?ci ukazania si? trzeciej cz??ci krwawej sagi pisali?my ju? w roku 2003, w tej chwili jednak informacja jest potwierdzona i wysz?a do samych autorów projektu.
Na obecny moment wiemy jedynie, ?e roboczy tytu? brzmi Postal 3: Catharsis, a docelowymi platformami s? PC oraz Xbox 360. Czekamy na wi?cej szczegó?ów, które czym pr?dzej przeka?emy Wam.

No i pisalo jeszcze, ze premiera pod koniec 2008 roku ma byc..
Oto stronka ze zdjeciami z POSTAL'A 3 :)
Nawet fajnie sie zapowiada.

Bedziecie grac???Co sadzicie o tej grze???
Ja bede grac napewno, tylko nie wiem jakie wymaganie, bo jak wiadomo Postal ma b.db grafike :) Gralam w dwojke i byla zar?bista, wiec mysle, ze w trojke tez zagram... Moze dodadza jakies elementy RPG lub cos w tym stylu, ale mam nadzieje, ze przy tej nie bedzie mi sie nudzilo :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A teraz druga sprawa...
FIFA 08....
Pewnie kazdy wie, ze w 2008 roku ma byc premiera FIFY 2008...
Bedziecie grac??
Ohoho!!Ja napewno zagram, poprzednie czesc FIFY byly za*****te, nie uwazacie??? Wiem napewno, ze szczurek zagra :) heh... A Wy co wogole sadzicie o tej grze??

EDIT: Sory, za ten temat...ze byl w dziale hobby, jakos tak i sie dziwnie napisalo :) Jescze raz sory.

halek

Member
Zacznę od tego że link coś lipny jest :D

MAESTRO
K U R S Y - J Ę Z Y K A - H I S Z P A Ń S K I E G O

Wszystkie zajęcia prowadzi ARGENTYŃCZYK
Enrique Zanni
wykładowca Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego z wieloletnim doświadczeniem w nauczaniu na kursach językowych w Polsce
egzaminator Międzynarodowych Certyfikatów Językowych TELC

Wracając do tematu. Postal 2 mi się nie podobał. Było parę fajnych rzeczy, ale sikanie na przechodniów i zabijanie lubi łopatą mnie nie kręci. Na część trzecią jakoś szczególnie nie czekam.

Fifa 2008 - czy taka gra w ogóle mogla by nie wyjść? ;P To tak jakby nie puścili w Boże Narodzenie "Kevin sam w domu" Tak czy inaczej na to również nie czekam, bo ze względu na mój sprzęt nawet nie mogę marzyć, że gra będzie u mnie działała. Obecnie gram w stare części, i naprawdę mi się podobają.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Postal, ciekawa gra. Nie ma to jak chodzic bez celu po miescie i pozbawiac zycia kolejne to bezbronne istoty. Ilosc sposobow w jaki t mozemy zrobic rowniez jest zadziwiająco duza.
Szczerze gra mi sie nie podoba, troche u kuzynka gralem ale tylko po to zeby grę "zaliczyc", więc kontynuacja mnie raczej nie intereuje.

Co do Fify, no tak Daria ma racje - na pewno ją liznę :) Z ciekawosci co nowego zostanie dodane. Jesli mnie zainteresuje to na pewno pogram dłuzej.

Wysoki93

Active Member
Wiem, że temat dosyć stary (to trzeba przyznać), ale właśnie go znalazłem, a muszę przyznać, że interesuję się tą grą.
Zapowiedź jest dosyć imponująca
Od razu jak zobaczyłem nazwę tego tematu, chciałem dodać do niego swoje 2 grosze.
Nie grałem w pierwszą część gry, ale za to bardzo lubiłem dwójkę.
Troszkę tych wersji było, ale według mnie najlepsze z nich to Share The Pain i Apocalypse Weekend.
Czytałem trochę na stronach o tej grze i najnowszej części, która ma wyjść po wakacjach w 2008roku,
mają się pojawić nowe bronie, nowy typ widoku i wiele wiele innych.
Jeśli będzie miał ktoś jakieś nowe, ciekawe fakty dotyczące Postala III to proszę o pisanie w tym oto (zapomnianym) temacie.

Przepraszam, że zaktualizowałem ten stary temacik, ale nie mogłem się oprzeć ^_^

Vitek

Member
ja na pewno nie kupie Postala 3 bo jakaś dziwna ta gra :D przeszedłem postala jedynke ale wole sobie w CoD albo Cs'a popykać niż w Postala gdzie ni to strzelanina ni to przygodowka

Bubda

Member
CYTAT(xdariax @ 18-06-2007, 23:15) [snapback]146529[/snapback]
Ohoho!!Ja napewno zagram, poprzednie czesc FIFY byly za*****te, nie uwazacie??? Wiem napewno, ze szczurek zagra :) heh... A Wy co wogole sadzicie o tej grze??

Moim zdaniem fifa to dno <_< EA co roku wupuszcza praktycznie tą samą gierkę...ale mimo tego gram w nią i gra mi się całkiem przyjemnie dzięki przejrzystości i muzyce w menu. Szczególnie lubie tryb menedżerski. Za to PES to całkiem inna gra...tam mamy realną piłkę...ale niestety nie ma ani fajnej muzyki ani przejrzystego menu. Jedyny warty uwagi tryb rozgrywki to zwykła liga(bo jeszcze da sie jakoś grać i jest w miarę przejrzyście). No ale PES 2008 to dno...więc gram w Fife 08 :rolleyes:

A co do postala...to chora gra...nie grałem w żadną część i nie mam zamiaru... <_<

Wysoki93

Active Member
CYTAT
A co do postala...to chora gra...nie grałem w żadną część i nie mam zamiaru... <_<

No i źle robisz :lol: Jakbyś spróbował w to zagrać, to na pewno byś się odprężył :p
No chyba, że nie przepadasz za strzelankami i grami przygodowymi.
"Koleś" ma na prawdę fajne życie - zachęcam do zagrania ;)

PS Skoro nie grałeś to skąd wiesz, że to chora gra??

Dark Shadows

Active Member
Do Fify się nie wypowiem, bo nie lubię gier sportowo/piłkarskich. :p

Co do Postala 3. Pewnie kupie, albo, chociaż zagram. Nie raz mówiłem sobie sam, że to chora gra jest, ale i tak ma to coś. :p Taka typowa młócka a jednak sprawia frajdę. Gorszy i to nie raz a jednak człowiek w nią gra. Myślę, że taka dobra jest dla każdego, kto chcę się rozładować po ciężkim dniu czy coś.

A grafika też bardzo dobra się zapowiada.

Pozdro.

Bubda

Member
CYTAT(Wysoki93 @ 26-12-2007, 14:44) [snapback]163981[/snapback]
PS Skoro nie grałeś to skąd wiesz, że to chora gra??

Bo czytałem recenzję i widziałem gameplay:p

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Co do fify ... na części 2006 poprzestałem. To się już zrobiło takie nudne. Od kilku lat to samo a zmienia się tylko grafika i kilka bajerów. Ile można ?. W 2007 próbowałem grać, ale po trzech meczach odinstalowałem. Nudy na kiju. Więc wersji 2008 na miliard procent nie skosztuję.
Co do postala ....w 2 grałem i przyznam, że gra niszczy wszystkie szare komórki. Może jak ktoś mi pożyczy to spróbuję zagrać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom