Posążek Innosa?!

Status
Zamknięty.

hiszpanczyk

New Member
Witam wszystkich,

mam problem ze znalezieniem posążku Innosa, na razie jednego... Obecnie jestem na bagnach zaraz za srebrowodem. Posążków szukam z poradnikiem gry online i powinienem ich mieć 18 obecnie jednak mam 17... wróciłem do samego początku gry i szukałem w każdym miejscu jeszcze raz jednak bezskutecznie... nie wiem co mam zrobić ... ;/ mogłby ktoś zrobić screeny miejsc w których się te posążki powinny znajdować albo spotkał się z tym problemem już wcześniej i wie gdzie jest zagubiony posążek. Wersja gry jest ang. z polską nakładką.

Proszę o jakąkolwiek pomoc !! Pilne !! THX :)

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Po pierwsze gra z solucją w ręku (bez względu na cel) nie jest dobrym pomysłem. Po drugie, te posążki zbierasz jedynie dla własnej satysfakcji, gdyż nie wnoszą one nic do fabuły (jeżeli nie znajdziesz wszystkich, nic nie tracisz, tak jak nic nie zyskujesz zdobywszy wszystkie, prócz dzikiej satysfakcji), nie wiem więc o co tyle krzyku...

O ile się nie mylę nikt jeszcze nie skompletował wszystkich na tym forum, ale jeżeli tak jest, to może Ci odpowie: gdzie, co i jak...

Moim zdaniem, napinanie się na coś takiego, to strata czasu, no ale, każdy ma swoje zboczenia ;)

hiszpanczyk

New Member
Ktokolwiek się podejmie??

Biafra. Chodzi mi o Gothic Arcania. W Arcanii za zdobyte posążki dostaje się Artefakty :)
chcialbym je chociaz założyć i zobaczyć o co tyle krzyku w innych postach na ten temat...

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
A nie lepiej mieć satysfakcji z samodzielnie zrobionego zadania? W dodatku trochę tego jest i wyszukanie wszystkiego zajmie więcej niż kilka minut.
Więc nie ma szans na to, że ci ktoś zaraz podrzuci.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Biafra. Chodzi mi o Gothic Arcania. W Arcanii za zdobyte posążki dostaje się Artefakty :)

Tak się składa, że wiem, iż nie chodzi Ci na przykład o G1, w końcu piszesz w takim, a nie innym temacie, więc nie sil się na dowcip (wątpliwy) lub na precyzję (zbędną)...

Tak czy siak, jak szkeleton3 napisał, to nie jest łatwe zadanie i nie sądzę, aby ktoś, specjalnie dla ciebie zaczął się wysilać...

hiszpanczyk

New Member
A nie lepiej mieć satysfakcji z samodzielnie zrobionego zadania? W dodatku trochę tego jest i wyszukanie wszystkiego zajmie więcej niż kilka minut.
Więc nie ma szans na to, że ci ktoś zaraz podrzuci.

No nie liczę na 15 min, ale myślałem że ktoś chociaż napisze, że mi to podrzuci na jutro lub pojutrze...

Co do questa jak się nie da czegoś znaleźć to się nie da... szukałem tego posążka ponad 3 h i raczej nie mam z tego satysfakcji.
Za to na pewno będę zadowolony jak sobie ponoszę jakiś fajny artefakt :)

Beliaf. Może się doczekam za 2 lata tak jak to pokazali na Mistrzach.org :D nigdy nie wiadomo i nie zaszkodzi napisać.

nie zaszkodzi poczytac regulaminu? nie pisze sie double postów - szkeleton

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Stary!

Elementarny szacunek, nakazuje pisać poprawnie nicki. Ja nie wiem kto to jest Beliaf...

Może chodziło ci o Beliara, ale tak mocno bym się nie oceniał. Więc jak mówisz, napisać nie zaszkodzi, tylko przydałoby się uważać, co i w jakiej formie się pisze...

hiszpanczyk

New Member
Stary!

Elementarny szacunek, nakazuje pisać poprawnie nicki. Ja nie wiem kto to jest Beliaf...

Może chodziło ci o Beliara, ale tak mocno bym się nie oceniał. Więc jak mówisz, napisać nie zaszkodzi, tylko przydałoby się uważać, co i w jakiej formie się pisze...

Cokolwiek Stary!

Szukam pomocy a nie konwersacji, także bez odbioru i tak na przyszłość jak nie masz nic ciekawego do dodania... to się nie odzywaj :)

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Jak szukasz pomocy i masz nadzieję ją otrzymać, to dostosuj się najpierw do zasad panujących na forum, na którym jej szukasz. W przeciwnym wypadku, żegnamy!

Jeżeli nie masz nic mądrzejszego do dodania: również bez odbioru- definitywnie...

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
To ja dodam od siebie. Jak się zaraz nie uspokoicie to zamknę temat i się posypia warny. Dziękuje za uwagę./

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom