Porządki Wenzela

Status
Zamknięty.

DeBooo33

New Member
A więc po rozmowie z Wenzelem więzionym w wieży miasta Cape Dun, i zaproponowaniu mu uwolnienie miasta spod okupacji orków, dostaniemy zadanie PORZĄDKI WENZELA. Wykonujemy je przy okazji wyzwolenia miasta. No i problem jest w tym, że chociaż wyzwoliłem miasto i porozmawiałem z Wanzelem, zadanie pt. Porządki Wenzela dalej mam. Jest na to jakaś rada, czy to już tak zostanie??

Kacperex

KacŚpioszek
Wystarczy wybić wszystkich.
Musi się pojawić muzyczka zwycięstwa.
Orkowie muszą uciekać.
Wenzel podchodzi do bramy i mówi" przeklęci orkowie".
Jeśli nie działa , to wczytaj save'a i spróbuj jeszcze raz.

Majster666

New Member
Jeżeli zabiłeś wszystkich orków razem z dowódcą lub też orkowie sie ewakuowali i misje masz nie spełnioną to teleportuj sie do reddoc i pogadaj tam z dowódcą a wróć do Cap Dun jeżeli wioske już opanują buntownicy to pogadaj z wenzelem....może zadziała ;)

Ja miałem w sumie takie coś z zadaniem w Farling kiedy z Wilsonem i idziemy zabić topielce. Zabiłem i pokazało mi żę zadanie ukończone itd ale w notatniku widniało zadanie jako "bieżące:. Nie przejmuje się tym ze względu na to że dośw. dostałem i reputacje :)

Karpielek

VIP
VIP
Jeśli nie zaliczyło ci zadania zaraz po zabiciu ostatnich orków, to masz parszywego buga ;/ Najnowszy patch eliminuje ten błąd.
Pozdrawiam :)

DeBooo33

New Member
Okej, tylko że zapisałem jakąś godzinę później, i nie chce mi się wczytywać...No, chyba że się opłaca wczytywać grę. Ile jest za to zadanie doświadczenia i przede wszystkim reputacji u buntowników????

EDIT: Dobra. Już wszystko wiem. Za zadanie jest jeden punkt reputacji u buntowników, więc muszę jakoś bez niego przeżyć :D Dzięki za szybką odpowiedź...Aha, jeszcze coś: Wczoraj gdy pisałem temat nie miałem czasu się przywitać, więc zrobię to teraz.
Witam wszystkich na forum strony gothic.org.pl...Mam nadzieję że spędzę tutaj dużo wolnego czasu, pomagając mniej doświadczonym graczom trylogii Gothic, i pomoc zostanie mi udzielona przez graczy bardziej doświadczonych...
Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom