Porady...

Status
Zamknięty.

Wyluzowany_Quake

New Member
Jest na tej stronie link "porady".. hmm niejednokrotnie sam chciałem dać poradę na forum, ale niby jak... można tylko se poczytać to co ktoś napisał wcześniej.
Nie rozumie..Mając problem mogę pisać, a mając poradę dla innych nie?
Co to ma być się pytam?!! Gdzie ten link?
biggrin.gif

Malcom

Member
o co ci dokładnie chodzi bo kompletnie nie rozumiem..czy chodzi ci o temat "porady dla początkującego? Ten temat został zamknięty i jak sama nazwa wskazuje nie można juz dodać odpowiedzi.
QUOTE Co to ma być się pytam?!! Gdzie ten link? biggrin.gif
powiedz co to znaczy..jaki link?

QUOTE Nie rozumie..Mając problem mogę pisać, a mając poradę dla innych nie?
mozesz to i to ale jak temat zamkniety jest to nie
Pozdro all

s_e.b_a

Active Member
Wydaje mi się że chodzi Ci o to co jest na stronie nie na forum czyli o http://www.gothic.g4ce.pl/infopage.php?id=39 Faktycznie są to porady ale przygotowane przez kogoś krótko po powstaniu Gothica 2 Gdyby była możliwosć dodawania porad tamten dzał zasypałby spam... Userzy pisali by o istniejących poradach lub o tym jak sprytnie można wykożystać bugi na przykład ten z Rogami Cieniostwora...

Wydaje mi się ze większość sztuczek i porad jest dokładnie i niestety kilka krotnie opisane na forum i jeśli ktoś jest ciekaw to musi użyć opcji szukaj. Nie warto tworzyć nowych tematów opisujących porady bo byłoby to zwykłe powtarzanie tego co zostało już napisane...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom