Pomużcie

Status
Zamknięty.

Trophy

New Member
Mam mały problem jestem w rozdziale II i przechodzę grę Magiem Ognia ( jestem już w mieście budowniczych )
Saturas nie chce mię nauczyć> zwiększeniu kręgu magii mam aktualnie II krąg magi i kurcze nie chce mi dać III przechodzę już długo i nic dalej ta sama odpowiedz "" Jest za wcześnie przyjdź później ""

Pomóżcie :rolleyes:

Ps. Sory z tamtego posta alle ja jestem nowy na forum zapomniałem że Przechodze teraz Gothica II Noc Kruka

Skasujcie tamtego I pomóżcie mi

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Z tego co wiem, 3 kręgu będziesz mógł się nauczyć dopiero w 3 rozdziale.

Trophy

New Member
hmmm zal

Mam jeszcze jedno pytanko :D

Mam II krąg magii i nauczyłem się tworzenia kuli ognia i chce ją zrobić i nie mogę ( mam pustą runę i smołę a mi pisze że składników niema )

?????

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
A zwój masz ? Bo to chyba też jest wymagane.

Trophy

New Member
Nie mam zwoju hmmm

trzeba ??

Ok sprobuje :p
( z góry ) Dzięki za pomoc

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Tak, do stworzenia runy potrzebna jest czysta runa, surowiec (czyli smoła, siarka itp.) i zwój z danym zaklęciem.

miecz34

New Member
CYTAT(Trophy @ 16-11-2008, 14:34) index.php?act=findpost&pid=202548
Mam mały problem jestem w rozdziale II i przechodzę grę Magiem Ognia ( jestem już w mieście budowniczych )
Saturas nie chce mię nauczyć> zwiększeniu kręgu magii mam aktualnie II krąg magi i kurcze nie chce mi dać III przechodzę już długo i nic dalej ta sama odpowiedz "" Jest za wcześnie przyjdź później ""

Pomóżcie :rolleyes:

Ps. Sory z tamtego posta alle ja jestem nowy na forum zapomniałem że Przechodze teraz Gothica II Noc Kruka

Skasujcie tamtego I pomóżcie mi

o jezu ja pszeszłem gotika 2 noc kruka łowcom smoków magiem ognia i paladynem i magiem ognia mam 6 krąg magi jaki masz problem

Dzyl

El Principe
miecz34, On ma taki problem ze ma 2 rozdział... a w 2 rozdziale nie moze miec 3 kregu magi.Więc napewno w 2 rozdziale nie miałes 6 kręgu...Mogłes pujśc do jarkendaru dopiero w 3 rozdziale albo w 4, wtedy bys miał lepsze runy itp.Ale mysle ze narazie poradzisz sobie uzywająć zwojów.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
CYTAT
Mogłes pujśc do jarkendaru dopiero w 3 rozdziale albo w 4

W 4 czwartym nie mogłeś, bo Saturas naładuje Oko Innosa dopiero, gdy zmieni go bodajże Myxir z Jankendaru :)

Myślę, że sprawa została wyjaśniona. Trophy, jeśli już wszystko wiesz to temat chyba może zostać zamknięty przez moderatora :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom