Pomocy!

Status
Zamknięty.

SieniX

New Member
Mam Gothic 3 i sobie chcialem pograc wiec zainstalowalem i wlaczam a po ''reklamach'' pojawia mi sie biale tlo i wyrzuca mnie do pulpitu za szybka odpowiedz dziekuje

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Witam,
Najważniejsze - rzuć iformacje jaki dokładnie masz komputer - karta graficzna, RAM, procesor, itd. Wtedy bardziej pogadamy. Na chwilę obecną to polecam wyłączyć większość programów co działa w tle takich jak Gadu-Gadu, OpenOffice, Internet. Najważniejsze jest wyłączyć antywirusa, bo często to przez nich ma się wielkie problemy. Lecę dalej, zainstaluj łatki ( spis łatek ), instalujesz ostatnią łatkę - 1.7 (1.71 dużo nie wnosi, ja gram bez niej). Jak to ci nic nie dało to szukasz sterowników do karty graficznej.

Aha, i czy gra to oryginał? Jak pirat to takie błędy się dość często pojawiają, kup oryginała to powinno ci chodzić bez problemu.

Pozdrawiam,
Arminas

SieniX

New Member
moj komp:RAM 896 , Procesor AMD Athlon™ 64 x2Dual Core Processor 4200 + 2,19Ghz , karta graficzna ATI Radeon 1250 Edit: aha a plyta to nieoryginal ale u kumpla dzialalo a ma podobnego kompa

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Umm... RAMU bardzo mało, za mało na Gothica. Procesor 2 rdzeniowy, powinno być wszystko ok. Na Redeonach mówię od razu, nie znam się, ale według mnie też jest za słaba.

Na takim komputerze G3 będzie się strasznie ciąć, więc radzę dokupić parę rzeczy (RAM, Kartę graficzną). Do tego Gothic 3 jest strasznie kapryśny i naprawdę trudno dobrać komputer pod niego żeby wszystko było cacy, i nie wyskakiwały żadne błędy.

Szukaj po kuplach oryginału, któryś musi mieć i zainstaluj oryginała, wtedy się 100 % przekonamy czy napewno to nie wina pirata. Może to być też jakiś robak siedzący na twoim komputerze - przeskanuj system antywirusem (ja używam Avasta). No na razie to tyle. Zrób to co napisałem i informuj jakby coś zadziałało. Czekam na odpowiedz

Pozdrawiam,
Arminas

Kacperex

KacŚpioszek
Opisz jaki masz sprzęt i system.
Sterowniki nowe? Wgrywałeś patche?

SieniX

New Member
dziex bo ja chce niedlugo kompa do ulepszenia oddac WIELKIE DZIEX

@Edit ja zadnych patchow nie wgrywalem

Arminas

Wybraniec Adonix'a
W moim pierwszym poście masz link do tematu z łatkami. Tam masz patche, ściągnij i zainstaluj 1.72

SieniX

New Member
Dzieki Wielkie :)

EDIT:

dzięki teraz dziala ale sie tnie wiec to juz sprawa tylko sprzetu dzieki jeszcze raz

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom