Pomocy !

Status
Zamknięty.

fallob

New Member
Osowobodzilem wszystkie miastai zAbilem Zuben, a nie moge nic innosowi powiedziec. o co chodzi ?

fallob

New Member
tak, mam, zebralem je, [poszedlem do innosa, powiedzial zebym zabil zubena i oczyscil myrtane od orkow. o zablem i oczyscilem, wszystkie miastaprzejeli buntownicy, prócz Trelis, które tez oczyscilem .

gh0st22

Member
Hmm... byłeś już u Rhobara ? jak tak to może wpisz kod na story helpera (spawn sh) pojawi ci się koleś i powiedz mu żeby oczyścił myrthane bo możliwe że ci któregoś miasta nie zaliczyło...

tasiek

New Member
koniecznie musisz pogadac z rhobarem i wykonac dal niego 2 misje: ''znajdź Xardasa'' i "dowiec sie co planuje Xardas"

czarny rhobar

New Member
Może to głupie pytanie ale czy może mi ktoś powiedzieć dokładnie gdzie są wszyscy wytapiacze rudy ci co pouciekali ?? najlepiej by bylo gdyby ktoś mi na mapie pozaznaczał ;)

fallob

New Member
Tak, zabilem,a co ? Zrobilem te misje dla Robhara, wybralem innosa, kazal mi zabil zubena i oswobodzic myrtane, zrobilem to i nie moge mu tego powiedziec, mowi ze nie jestem gotów. Prosze o pomoc, jak kto ma iwecej do poiedzenia to prosze psiac na numer gg 4394358

Karpielek

VIP
VIP
A czy jak podchodzisz do Innosa masz cos takiego: "Nie jestem gotowy" czy jakos tak?? Wiec znalazles artefakty a czy masz ze soba kostury: Zubena I Rhobara. Bo z tego co wiem one tez sa potrzebne...

MichałABG

Member
CYTAT(Karpielek @ 10-08-2008, 22:35) index.php?act=findpost&pid=192159
A czy jak podchodzisz do Innosa masz cos takiego: "Nie jestem gotowy" czy jakos tak?? Wiec znalazles artefakty a czy masz ze soba kostury: Zubena I Rhobara. Bo z tego co wiem one tez sa potrzebne...

Gdy idziemy scieżką Innosa to nie trzeba mieć Berła Wiecznego Wędrowca, wystarczy same berło, które dostajemy od Rhobara.

fallob

New Member
CYTAT(MichałABG @ 11-08-2008, 07:43) index.php?act=findpost&pid=192174
Gdy idziemy scieżką Innosa to nie trzeba mieć Berła Wiecznego Wędrowca, wystarczy same berło, które dostajemy od Rhobara.

Tak mam to berło, prosze o kontakt na gg 4394358, i tak, jak klękam to mówi "nie nie jestem gotów", niewiem o co chodzi

Najemnik@

Member
A masz berlo varantu i kostur wedrowca? A moze zpomniales o orkach w barierze albo o faring.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom