Pomoc

Status
Zamknięty.

macias17

New Member
Witam was wszystkich :) mam problem jestem w drugim rozdziale i czesto gdy chce zabic potwora jego pasek zycia wogole sie nie porusza. Nie wiem czy mnie rozumiecie: gdy chce zabic np jaszczura ( gdzie normalnie zabil bym go dwoma ciosami) uderzam go raz, traci ponad polowe zycia, a uderzam go drugi, trzeci czwarty, piaty itd ale jego zycie nie maleje! :( tzn slychac odglosy trafienia ale musze go uderzac po 20 razy i dopiero zaczyna tracic zycie. to na pewno jakis bug. mial ktos kiedys taki problem? wiecie jak sobie z tym poradzic? z gory dzieki za odp. pozdro

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
To nie jest Bug...po prostu jesteś za słaby na jaszczura....pod pakuj postać

macias17

New Member
to jest bug... jak moge byc za slaby skoro za pierwszym uderzeniem zabieram mu 65% życia? czytaj ze zrozumieniem...

wisnia

Member
W G1 tak jest ze czesto nie trafiasz, to jest normalne kazdy to ma wydaje sie ze stoisz blisko i atakujesz ale nie odbierasz hp czyli nietrafiasz. Moze podejdz blizej potworka.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
ehhh inteligencie...a wiesz co to trafienie krytyczne.... jak masz 15% to nie spodziewaj, że utłuczesz jaszczura na 2 ciosy.
A znając, życie to w 2 rozdziale nie jesteś super herosem tylko jeszcze słabiutkim
TO NIE JEST BUG.....więc zanim zaczniesz się mądrzyć posłuchaj tych co w gothica grali jak ty jeszcze toczyłeś kulki z baboli z nosa

Dzyl

El Principe
lol, to nie bug...
Jestes za słaby lub masz za słabą broń.Albo jak powiedział już ktoś nie trafiasz w niego.
Z jaszczurami tak jest ze 1 cios zadaje duże obrazenia a kolejne ciosy małe.

aztek

New Member
Eh...
On po prostu jest zielony w walce bronią :p

Wyszkol się trochę w walce mieczem :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom