Pomoc Dla Soulfire

Status
Zamknięty.

Serail

New Member
Dla wszystkich fanów modyfikacji mam specjalną ofertę. Zapewne wielu z was słyszało o modyfikacji "Dzieje Khorinis", którą produkuje SoulFire. Już teraz macie możliwość stworzenia własnego zadania/zadań do tej produkcji lub zamieszczenia w grze postaci z własnym nickiem, wystarczy tylko wpłacić 15 zł (wzwyż) na konto grupy SoulFire. Pieniądze te są nam potrzebne na wykupienie serwera i domeny, więc środki te są niezbędne do dalszego rozwoju teamu. Od wysokości waszej darowizny będzie zależało, czy postać o waszym nicku będzie kupcem, czy przywódcą jakieś frakcji, itp. Nie zmarnujcie tej okazji i zróbcie coś, aby wasz nick znali wszyscy fani Gothica w Polsce.
Zainteresowanych proszę o kontakt na gg (5488507).
Z poważaniem Serail- Członek grupy SoulFire

E

Electric_Dragon

Guest
Temat uzyskał status wiarygodności, autora proszę o więcej informacji (linków) oraz co za te pieniądze potencjalny darczyńcza otrzyma w zamian.

Serail

New Member
W zależności od wpłaconej kwoty różnić się będą możliwości, które będą posiadali sponsorzy. Tak więc ludzie wpłacający 15 zł lub trochę więcej będą mogli stworzyć jednego questa i/albo postać o wybranym nicku (Aczkolwiek przy wpłacie 15 zł postać ta nie będzie piastowała żadnego ważnego stanowiska), jeżeli wpłacicie większą kwotę to będziecie mieli możliwość napisania większej ilości zadań oraz wasza postać będzie ważniejsza w świecie naszego moda. Jeżeli sponsor życzy sobie coś innego, to jeśli prośba jest w miarę racjonalna, to będzie realizowana.
Link do naszego działu na themodders:
http://themodders.org/index.php?showforum=17

T

Thran

Guest
A co z modem o nazwie Zderzenie na Morzu ? zostanie on porzucony ?

Co do tej modyfikacji.

Ja myślę że mieć postać z swym nickiem to fajna cena tylko czy obietnica będzie spełniona na 100% ?

Brzytwa5

New Member
Kiedy mniej wiecej wyjdzie mod "Dzieje Khorinis" podajcie odpowiedz w miesiącach lub w procentach ukonczenia modyfikacji ????

E

Electric_Dragon

Guest
CYTAT
A co z modem o nazwie Zderzenie na Morzu ? zostanie on porzucony ?

Odpowiedzi znajdziesz tutaj:
http://themodders.org/index.php?showtopic=...amp;#entry19887

CYTAT
Kiedy mniej wiecej wyjdzie mod "Dzieje Khorinis" podajcie odpowiedz w miesiącach lub w procentach ukonczenia modyfikacji ???

W rozmowie z ich szefem padł termin kilkunastu miesięcy, więc trochę poczekasz :]

Serail

New Member
"Zdarzenie na morzu" wyjdzie około za tydzień, może dwa, a co do "Khorinis początki", to gra jest gotowa w około 30%, więc należy uzbroić się w cierpliwość, ale mogę wam powiedzieć, że naprawdę jest na co czekać.
CYTAT
Ja myślę że mieć postać z swym nickiem to fajna cena tylko czy obietnica będzie spełniona na 100% ?

tak, obietnica będzie spełniona na 100%. Jesteśmy grupą, której można zaufać, tych pieniędzy nie wydamy na alkohol, lecz na domenę i serwer, więc jest to szczytny cel. Dlatego tak nam zależy na sponsorach i ich zaufaniu. Po dalsze informację zapraszam na gg.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Alkohol powiadasz, no na pewno po ukończeniu moda część z tego co dostaniecie przeznaczycie właśnie na to :p

Jesteście grupą której można zaufać hmm, wiesz to mocne słowa, bo łatwo można się poślizgnąć na tym co się mówi.

Może wesprę sam Waszą działalność ale musiałbym zobaczyć już jakiś Wasz wykonany mod, tak dla zachęty.

Serail

New Member
Do tej pory zajmowaliśmy się tłumaczeniem modyfikacji, oto one: "Zagrożenie", "VisiGothic", "Bumshack", "The Den", "Mod Świąteczny", "Mielizna" i "Wspólnota Świtu". Jesteśmy grupą, która istnieje na rynku modyfikacji od 2004 roku, więc mamy już 4 lata, oznacza to ze jesteśmy jedną z najstarszych jeżeli nie najstarszą grupą modderską w Polsce. Aktualnie pracujemy nad modyfikacjami "Zdarzenie na morzu", "Khorinis Początki" oraz modem do "Wiedźmina" Nasz team liczy 17 osób, którzy znają się na swojej pracy. Tak więc myślę, że można nam zaufać. Zapraszam na gg 5488507.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom