Pomoc Dla Laresa

Status
Zamknięty.
G

Gray_Fox

Guest
Nie znalazłem tego tematu. Więc opisuje w czym problem : Jestem w III rozdziale, odyzkałem oko innosa, poszedłem do vatrasa i ten każe mi znależź zmiennika. Ok, czas na Jarkendar. Kiedy ide do Laresa , daje mu ornament to on mówi że niemoże opuścić tego miejsca. Daje mi pierścien Wodnego Kręgu i każe poszukać zmiennika. Wiem że to Baltram i on mówi że znajdzie tego zmiennika. Kiedy chce zameldować o tym Laresowi , to niema takiej komendy. Niema nawet żebym z nim szedł..co to może być? Trzeba pierw Beneta uwolnić?
Pozdro.

Sługa Kruka

Member
Hejka! Hmm...nie wiem, ja tak nigdy nie miałem. Może dlatego, że szedłem do Jarkendaru w II Rozdziale (Powrót do Kolonii). A co do zadania "Pomoc Dla Laresa" nigdy nie miałem żadnych, absolutnie żadnych błędów. Spróbuj może wczytać wcześniejsze save'y (jeśli takowe posiadasz). Chwilowo nie wiem, jak mogę ci pomóc.

Megarion

El Presidente
Chodzi chyba o to, że te zadanie musisz wykonać w rozdziale 2. A jeśli nie poszedłeś do Jan. w rozdziale 2., to Lares na pewno ci nie pomoże. Sam wiele razy próbowałe.

Od nowa, albo jakiś wcześniejszy sejw.

G

Gray_Fox

Guest
Okazało się że pierw muszę uwolnić Benneta. Kiedy go uwolniłem, poszedłem o tym zameldować Laresowi, ale ten nie poszedł zemną tylko ta misja znalazła sie w kartotece "zakończone misje". Wiec wynika z tego że tylko w 2 rodzaile pan Lares pomaga. Ok dzieki za odp.
Pozdro i temat do zamknięcia
wink.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom