Pomóżcie

• Thread starter Mariachi
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
M

Mariachi

Guest
Siema, powiedzcie z kąd można pobrać lub kupić gothica 2 i 1 multiplayer na prawde mi zalezy. Plz
Mam nadzieje ze ten pomysł nie dotyczy tylko gothica 3...

Johnny

Member
Spróboj na stronach z torrentami. Może tam coś znajdziesz.

Pozdro

BraveHeart

Member
Ja nigdzie nie widziałem jeszcze multiplayera, ale jak gdzieś znajdziesz to powiedz gdzie.

bredpl

Member
Jeśli chodzi o Gothic multiplayer to jest opóźnienie (jak mi wiadomo, nie jestem pewien) i ma wyjść dopiero w maju ale znając życie będziemy jeszcze musieli poczekać. :( Zawsze jest tak że gdy ma wyjść coś fajnego jest opóźnienie, :angry: oby było fajne a nie byle jakie. :angry: :) :D

Pozdrawiam ;) :D

daria

Szejn
Weteran
CYTAT(pawel_pl @ 20-04-2007, 17:03) [snapback]139021[/snapback]
Jeśli chodzi o Gothic multiplayer to jest opóźnienie (jak mi wiadomo, nie jestem pewien) i ma wyjść dopiero w maju ale znając życie będziemy jeszcze musieli poczekać. :( Zawsze jest tak że gdy ma wyjść coś fajnego jest opóźnienie, :angry: oby było fajne a nie byle jakie. :angry: :) :D

Pozdrawiam ;) :D

LOL!Skopiowales swoja wypowiedz "ma wyjść dopiero w maju ale znając życie będziemy jeszcze musieli poczekać. :( Zawsze jest tak że gdy ma wyjść coś fajnego jest opóźnienie, :angry: oby było fajne a nie byle jakie. :angry: :) :D " ze swojej innej wypowiedzi http://gothic.org.pl/forum/index.php?showtopic=15852 !!!!Po co pisac ta sama tresc w kilku tematach co???Spam??

A tak ode mnie to kolega mowil mi, ze szukal na necie i na jakiejs stronce znalazl, ze Gothic MP jeszcze nie ma. Musimy poczekac troche, bodajze jak juz napisal pawel_pl do maja!

Pozdrawiam, xdx

Rataj

New Member
Siemka z tego co czytam.TO powiem tak jak ma byc gothic multyplayer to musi to zrobic ktos kto zabierze sie za to.A nie minie 2 miesionce i pisą ze nie bedze gothic multyplayer.Jestem Fanem gothica i Zaieb by bylo jak by byl gothic multyplayer/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom