Kurcze, miałem angielską wersję Gothica 3 i zaistalowałem na nią spolszczenie. Teraz nie mam Polskich liter tylko jakieś dziwne znaczki w miejsce np. ń,ś,ć,ą itd. Można cos z tym zrobic ? Troche razi w oczy.
Usuń wszytkie rzeczy zwiazane z angielską wersją: savy i wszystkie foldery i wtedy zainstaluj polską wersje gothica. Powinno byc ok - ja mialem to samo.
Naucz sie stawiac znaki interpunkcyjne i rozpoczynać zdanie z wielkiej litery... - szczur
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.