Polska W Finałach Mistrzostw Europy 2008!

szczurek

Menda serowa
Weteran
Dobry napastnik ma to do siebie że w odpowiednim momencie potrafi znaleźć się w odpowiednim miejscu.
A to że strzelane przez niego bramik to "szmaty" nie powinno chyba mieć większego znaczenia bo bramka to bramka.
Ja osobiście widze jeszcze spory talent ( oprócz wymienionych piłkarzy ) u Rafała Murawskiego.

Lares_

Paladyn Wody
na temat jego talentu rzeczywiście.
Możemy, podyskutować na temat jego skuteczności :)))

xenex

Member
Sądzę że Polski zespół nie jest aż tak zły. Kilka piłkarzów to jak dla mnie faktycznie pomyłka.

Boruc, jak dla mnie obecnie najlepszy polski bramkarz( a zaraz za nim jest kuszczak i fabiański dla mnie). I jeden z lepszych naszych w reprezentacji. Ale jest tak jak yeed powiedział, sam boruc nie wygra meczu.

Żurawski mi się bardzo nie podoba. Jego forma jest wręcz tragiczna, kiedyś był to piłkarz wart bardzo wiele. Teraz natomiast nie jest warty złotówki.

Smolarek, również jeden z obecnie najlepszych polskich piłkarzy. Chłopak dobrze strzela i gra, a to jest jedną z najważniejszych rzeczy w piłce nożnej. Żurawski w tej formie nie ma z nim porównania.
(oceniłem tych 3 ponieważ o nich miałem coś do powiedzenia, nie miałem ochoty oceniać innych )

Cieszę się że jesteśmy nareszcie w Euro 08. Po wielu trudnych latach coś nam się udało. W sumie i nam się coś należy. Sądzę że wszyscy są bardzo uradowani tak wielkim wydarzeniem.

Dark Shadows

Active Member
Jestem zaskoczony. Szczerze nigdy nie wierzyłem tak bardzo w naszą reprezentacje. Mam nadzieje, że się teraz nie zepsują i zamiast pławić się w zwycięstwie dalej będą tak grali. ;)

Pozdrawiam.

Geezer

Member
CYTAT
Wystarczył Leo, by zbudowac drużynę na miano mistrza Europy 2008. Teraz nastała Era Polskiej Piłki!!

Jezu, nie podniecaj się tak. Do Mistrza Europy albo chociaż mistrza czegokolwiek, jeszcze nam daleko. Nasza drużyna jest mocno nierówna, czasami gra bardzo dobrze, a czasami puszcza takie szmaty, że ludziom wstyd na ulicy się pokazać. Leo ma jeszcze czas, może ustabilizuje grę naszych piłkarzy, ale bez przesadyzmu, do Brazylii to nie mamy się co porównywać, więc z tym nadmiernym optymizmem sie uspokójcie. Gitara, że jesteśmy w Euro, ale to wiele nie znaczy, poza tym, że jest to pierwszy awans naszej reprezentacji na tą imprezę. Jednak na prawdziwy suckes pójdzie nam poczekać do finałów. Jeżeli będziemy w 1/8 to przyklasnę naszym, jak nie, to będzie jak zwykla dupa. Zbita.

cesc

Member
CYTAT
Jezu, nie podniecaj się tak

Jezusa tu nie widzę.

Co do samej Reprezentacji to jak ci się nie podoba to wyjedź z Polski i nie wracaj jednego zryciucha mniej. Polska teraz ma szanse na sukces, bo przecież Leo patrz jak przygotował Trybidad i Tobago (remis ze Szwecją i do 83 minuty obrona przed Anglią).

Myśle że do 1/8 Finału Polska dojdzie na pewno, ale i tak wszystko zależy od Grupy. A gdy by Polska była cienka nie dostała by zaproszenia na mecz z Grecją, Czechami i Argentyną. Co nie?

Geezer

Member
Zryciuchem to ty możesz być wyłącznie ty. Założę się, że jak dostaniemy w dupę od pierwszej lepszej drużyny na ME 2008 to będziesz pierwszym, który powie, że znowu to samo, jest do dupy i wogóle polska piłka to jedno wielkie bagno. Wielu takich spotkałem, którzy na poczatek dostawali sraczki (vide eliminacje do mistrzostw w Korei) a później jeździli po piłkarzach i trenerze jak odpadliśmy z grupy. No i?

cesc

Member
Wiedz, że nie jestem taki, bo zawsze wierze w Polske, nawet jak przegrała w Mundialu, nawet jak przegrała pierwszy mecz z Finlandią. Bo wiem, że tu Polska. I zawsze jestem z naszymi. Może twoi znajmoi lubią naszą Reprezentacje, tylko jak wygrywają, a dlaczego? bo są porąbani. Ja tam uważam, że Polska na tych Euro coś osiągnie. Tak jak Grecja na EURO 2002

A nie 2004 ?? :p - szczur

Do góry Bottom