Jeżeli nie masz gry w Polskiej wersji językowej, to nie będziesz miał "Polskiej mowy" w grze. Możesz co najwyżej spolszczyć ją (czyli mieć Polskie napisy). Spolszczenie - http://gothic.org.pl/gothic-3/spolszczenie.html
Po pierwsze 'ściągnąłem' zamaist 'ściągłem'
Po drugie jak kolega =BLADE= zauważył, nie propagujemy piractwa komputerowego(chociaż ja tez bym nie wydał pieniędzy na 'trójkę').
Po trzecie otrzymujesz ostrzeżenie.
Postu proszę nie usuwać, niech inni zobaczą i wyciągną wnioski.
Nie ma. Masz zagraniczną wersję, to nie będziesz miał Polskiej mowy, co najwyżej napisy ze spolszczenia, które ci podałem w poście wyżej. Tyle na ten temat. Zamykam, a ciebie ostrzegam po raz ostatni.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.