Polska Grupa Eliminacyjna Do Mistrzostw Świata W Rpa

Potak

Member
Co mamy grupę na MŚ to nie mam pytań :p Jak my z niej nie wyjdziemy to będzie dramat :D A Wy co uważacie :p :) :D Naszymi rywalami będą Czechy, Irlandia Płn., Słowacja, Słowenia i San Marino :) :) :)

Nom Gafa :p Wiesz ostatnie wydarzenia mi po głowie chodzą :D Hieh ;]

Kacpi ratuj :p Zmień nazwę tematu :D

Nazwa zmieniona - DDX

Dzięki D :p

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Chyba gafa w temacie ;] bo to grupa do eliminacji na MŚ w 2010 roku w RPA ;) .
Co do grupy, to powiem tak, bywało gorzej :D, realnym zagorzeniem w tej grupie są Czesi, ale Polacy nie takich rywali pokonywali z łatwością, wiec mam nadzieje ze zagramy w finałach MŚ po raz trzeci z kolei :) .

Pozdro.

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Grupa owszem w porządku, ale i tak nie powinniśmy jej lekceważyć. Jeśli wszystko pójdzie dobrze z wyjściem nie powinno być żadnych problemów, choć Polska Reprezentacja zawsze może nas czymś zaskoczyć. Nie wiem czy do tego czasu będę oglądał piłkę, bo robię to coraz rzadziej, ale mecz z Czechami zapowiada się smakowicie.

cesc

Member
No cóż wielu z was powie drugie miejsce. Ale ja myślę że pierwsze mamy spokojnie. Grupa jest łatwa, mecz z Czecham zapowiada się ciekawie. Cóż powiecie, że Czechy są lepsze, a czy przed rozegraniem meczy w Grupie EME 2008: Portugalia, Belgia, Serbia nie były lepszeod nas? Były, wielu mówiło że agrzejemy jedno z ostatnich miejsc, a tu niespodzianka pierwsze miejsce, a Portugalia na kolanach.
Tu będzie tak samo,tylko że tutja na kolanach będą Czesi. Polska teraz i na wieki ;D. A to wszystko dzięki jednej osobie: LEO tak więc dziękuje Kadrze i naszemu kochanemu trenerowi.

E

eMzi

Guest
Głupi ma szczęście ;) Jak nie wyjdziemy z tej grupy to będzie porażka. Czesi są zdecydowanie w naszym zasięgu, więc będziemy z nimi walczyć na równi o pierwsze miejsce. A resztę trzeba będzie konsekwentnie ogrywać. I tyle...

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
Uśmiechnąłem się kiedy usłyszałem, ze nie mamy żadnej Anglii, Niemiec czy innych elit. Jeśli nasza reprezentacja nie zlekceważy przeciwników i nie będzie popełniała głupich błędów podczas meczy to wyjdziemy niemal na pewno.

Zapowiada się ciekawie .. bardzo ciekawy będzie mecz z Czechami jak z nimi wygramy to raczej przejdziemy chyba ze przegramy z kucharzami z San Marino :p Na pewno będę oglądał mecze reprezentacji Polski musimy sie strzec przed Irlandią Południowa bo teraz mieli króla szczelców (eliminacje do EURO 08 ) no cóż do grupy mamy bardzo duże szczęście

P.S Anglia bedzie grała znowu z Chorwacja xD

szczurek

Menda serowa
Weteran
Kto wie, moze na mecz z czechami wybiore się nawet za naszą połodniową granicę ^_^
Teraz na pewno9 będzie trudniej, w grupie mniej ekip i rywale nie będą mieli gdzie punktów gubić.
Wszystkie drużyny do ogrania, trzeba tylko popracować jeszcze troche nad tym co juz umiemy i utrzymać formę możliwie jak najdłużej.

Kacperex

KacŚpioszek
Nie wiem dlaczego, ale wszyscy jakoś się podniecają jaką to prostą grupę mamy.
Aczkolwiek mi się to nie podoba :) Polska gra różnie i nawet z największymi cieniasami może przegrać.
Jak dla mnie grupa fajna i myśle, że powinniśmy z niej wyjść :)
Jednak nie zdziwi mnie fakt jak przegramy rywalizacje w grupie ;)

Hetik

Member
Noooo grupa wyjatkowo latwa... Duzo krajow, ktore sa blisko nas wiec duzo kibicow bedzie jezdzic. San Marino to powinno dostac od nas wciery conajmniej 5:0.... Irlandia PLN moze byc grozna ale narazie sa bez formy .... :D:D:D Zobaczymy ...;)

<INOS>

Member
Grupa wcale nie jest taka łatwa. Ogólnie wszystkie kraje w Europie obecnie prezentują dobry i wyrównany futbol. Oczywiście są zespoły, które znacznie przewyższają inne drużyny, ale najczęściej jest to jedna ekipa w danej grupie. Zdecydowanie w naszej jest to reprezentacja Czech. Żeby Polacy mogli awansować z pierwszego miejsca, muszą wygrać z teoretycznie słabszymi rywalami i powalczyć z Czechami.

CYTAT
Kto wie, moze na mecz z czechami wybiore się nawet za naszą połodniową granicę

Też o tym myślałem, bo łatwiej będzie bilety dostać i taniej.

Do góry Bottom