Polowanko

Jak się podoba?

• Total voters
    0

Matifanuś

New Member
Pozdro dla gildii wojaków

Reynevan popatrzył się w niebo. Zauważył spadającą gwiazdę, więc pomyslał o życzeniu. Jego życzenie brzmieło: "Niech ten gościu na trawie przestanie sie wykrwawiać", po czym popatrzył na ledwo żyjącego urzędasa, którego miał przesłuchiwać.
-Okej, od początku, jak się nazywasz?
Urzędas nic nie mówił. Nagle Reynevan zauważył, że jego obcas tkwi w ustach urzędasa. Reynevan wyjął obcas, cały w ślinie, potem go wytarł o urzędasa i spytał ponownie.
-Jak się nazywasz?
-Czy ty wogóle znasz się na prawie?!? Paragraf 7 mówi...
-Niedługo nic nie będzie mówił.-powiedział Go_Rn!!!-skończ z nim!
-Ech, znowu nie udane polowanie-powiedział Reynevan, po czym przebił urzędasa na wylot obcasem.-Wracajmy do obozu.
Gdy tak wracali, napadło na nich trzech pijaków. Pierwszy wybulgotał.
Ankorołoł albo rzmelc!- Z jego ust oprócz odoru zaplesniałego piwa wyleciało kilka kłaczków oraz szary dym, który spalał wszystko na swojej drodze.
-Nło, Abdynochoł uuu...- drugi z bandyto-pijaków w tej chwili wyrzygał jakiegoś starego Heinekena.Trzeci chciał zabrać Szubertusowi broń, ale go pomylił z drzewem. Go_Rn!!!nie wytrzymał.Wział pierwszego pijaka, beknął mu w twarz i powiedział.
Śpieszy nam się! Wracamy do obozu, i masz nam nie przeszkadzać!!
Po czym kopnął go w miejsce gdzie powinien mieć narządy rodne.Reynevan, Szubertus i Go_Rn!!! mineli zwijającego się z bólu bandytę i dwóch obciskujących się nawzajem bandytów..
-Dziwny dzień. Nigdy ich tu nie widziałem.-powiedział Szubertus
-Ciekawe skąd się wzieli?- spytał Reynevan
-Uciekli z zakładu dla pijanych orków z kompleksami i z kacem.-stwierdził Go_Rn!!!
Cała trójka zmierzała ku Nowoczesnemu Obozowi.

Gdyby coś się nie podobało, proszę tu pisać. W przygotowaniu trzecia część.

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Sie mnie nie podoba. Za krótkie, za marne. No i wkońcu woje som [teoretycznie] miłe dla towarzystwa. No i nie ma mnie :p

Ale próbuj dalej...

Matifanuś

New Member
Mam drugą część. W drugiej występują następujące osoby:George*, Szubertus, Go_Rn!!!,Reynevan,cLoNe_XX,Nekromanta Boom, Mag Ognia, Efrezm, Xardas 1234,BrZyDaL,Gothi, i tam kilku jeszcze, ale nie pamiętam za bardzo.
PS. Pisałem to na lekcji!!

a to wszystko wyjaśnia. szkoła nie wpływa dobrze na myślenie - Gothi

Gregori

Member
No właśnie,w szkole to z mózgu zupę robią,a tylko Gothic zwiększa IQ!
biggrin.gif
Hehe,a może byś tak mnie umieścił? Tylko se jaj nie rób,napisz to dłuższe,a ja,jakby co,mogę ci parę pomysłów dać.

ozi

Athlete
Weteran
QUOTE Pozdro dla gildii wojaków

Pozdro dla Ciebie

Opowiadanko... Hmm... Lipa. Nie pasuje coś mi tutaj. Jakiś Heineken. Nowoczesny Obóz?! Nie, coś tu nie pasi. Jakoś tak te klimaty pokręcone :? Poza tym, który wojownik, a wiadomo że oni są na służbie króla przebiłby podeszfą użędnika? A jeszcze wcześniej wsadziłby mu ją w usta. Dziwaczne jakies to

O$kar

Member
Mi tez sie niepodobało.. RARZĄCE błedy powtórzeniowe (ile razy morzna 'urzęds' powturzyc? ) Pozatym barak fabuły w pierwszej częsci opowiesci jast średnim pomysłem (to tak jagby Tolkien pisząc trylogie, w pierwszej z trzech książek nienapisał nic o pierścieniu... :?) Pozatym mnie tez tu niema
tongue.gif

PS. Szkoła jako sposób edukacji była dla mnie niczym
tongue.gif

Jaki śmieszny się znalazł
tongue.gif
- Gothi

abadon

Member
Całkiem niezla opowieść trochę brutalna ale w końcu takie są naj lepsze :twisted: czekam na nastepna część... na prawda że jest troche błędów literackich jak napisał O$kar ale sądzę że pasują do tej opowieści i wydażeń

szczurek

Menda serowa
Weteran
...

Mozna było zrobić to lepiej, powiem dużo lepiej... Opowiadaniom z serii "zebranie klanowe" to nie siega do pięt. Pomyśl trochę co mozna by poprawić a co ulepszyć. Pozdro :!:

Gorn 2

Member
odpowiedz do tematu

Opowiadania nie będe oceniał bo jest stanowczo za krótkie mógłbyś napisać troche dłuższe i wyczerpujące wtedy było by lepsze no jak napiszesz 2 część to wtedy zdołam to ocenić narazie nisko.Gorn

Reynevan

de Tréville
ME tam, nie znacie się
biggrin.gif
Mi się podobało, zwłaszcza to maltretowanie urzędasa :twisted: . Liczą się chcęcie:D Opo może marne, ale jare. Mi pasi pod paroma względami. Ziomek, weź napisz to dłuższe i popraw błędy. Nie dawaj nas też jako chamota! Dzięki za pozdrowienia, tobie również wszystkiego dobrego. Pisz dalej!
biggrin.gif

Obi

Member
Opowiadanko do kitu jak to było w ankiecie krótkie i nudne chociaż gdy przeczytałem jeden kawałk na mojej twarzy pojawił się uśmiech
smile.gif

Kacperex

KacŚpioszek
opowiadanko za krótkie mogło by być dłuższe!! Co do treści jest nudna i bez serca!! Nie ma tego czegos w sobie mało ciekawa no ale za to śmieszna!

Do góry Bottom