Pogubiłem Się

Status
Zamknięty.

dzikiswir

New Member
Witam , moglibyście skierować mnie na dobrą drogę , ponieważ pogubiłem się. Po pierwsze w misji zleconej przez andre - tą z bagiennym zielem w porcie , robie wszystko jak należy ale gdy ide do czerwonej latarni , nikt nie chce ze mną gadać na temat ziela .
Po drugie co do gildii złodziei wydałem tego pierwszego kolesia ( misja z jarem ) , ale ani harvol ani nagur nie chcą ze mną gadać . Pozatym zabiłem już atylle , mam klucz do kanałów , ale gdy tam popłynełem i porozmawiałem z cassi , udałem się do andre żeby wykapować cassie , ale mogłem powiedziec tylko że znam ich kryjówkę i nie mogłem ich wydać . Sorki za zawiły język .
Co mam teraz zrobić z tą gildią ? Udać się na tą farme i zdobyć tą rybę ? Czy to wystarczy żeby ich wszystkich wykapować ?

Xingu

Member
Z tego co pamiętam żeby wkopać gildię złodziei musisz zebrać wszystkie dowody.

tzn.
- Ryba żeby wydać sprzedawcę ryb.
- Wydać albo oszczędzić tego złodzieja na R z targowiska .
- To samo w kwestii tego gościa od podkładania listu przekupce.

Później pokonać Atyllę. Pozwiedzać kanały i wtedy Pogadać z Andre, albo wcześniej wychlastać tam wszystkich i wtedy ich wydać Andre.

Co do ziela, to ziele jest w magazynie portowym, idziesz tam, zabijasz strażnika, bierzesz ziele i wracasz do Andre ;)

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
A żeby pozbyć się całej gildii złodziei (tych co są w kanałach) to jak powiedziałeś Andre gdzie są, to prześpij się a potem zajrzyj tam. Już powinni być nie żywi :)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Co do gildii złodziei, to z tego co pamiętam musisz zabić Szefową gangu (reszta będzie jej broniła). Wtedy udaj się do Lorda Andre.

A jeżeli chodzi o bagienne ziele, to po pierwsze nie chodź w stroju strażnika (inaczej nic się nie dowiesz). Jeżeli gadałeś już z Meldorem to idź do burdelu i zapłać temu Alfonsowi za zabawę z Nadią i idź z nią na górę. Tam zapytaj się jej, gdzie możesz kupić bagienne ziele. Dalej powinieneś sobie poradzić.

dzikiswir

New Member
Co do tego ziela , robiłem tak, zdejmowałem szate ale on mi mówi że to że zdjełem strój nie oznacza że on mnie nie pozna :(
Ok dzięki za pomoc , pokombinuje z tą gildią ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom