Po Zabiciu Kruka Nie Mogę Się Wydostać Z świątyni Adanosa

Status
Zamknięty.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
jestem w świątyni adanosa :rolleyes: - cudem unikam pułapek :ph34r: . po drodze zabijam kamiennych strażników i docieram do kruka. kruk wymordowany :lol: . i co? gdzie ten szpon :unsure: ? i dlaczego nie mogę się wydostać z tej świątyni :angry: ? drzwi do korytarza nie chcą się otworzyć :angry: :angry: :angry: . co zrobić? :unsure: czy coś pominęłam po drodze? i co z tym szponem? załamka :(

Karpielek

VIP
VIP
Jeśli chodzi o wydostanie się ze świątyni to musisz podejść do drzwi, które powinny się otworzyć, tam jest teleport z powrotem do obozu bandytów. Po zabiciu Kruka szpon powinien leżeć tam gdzie go zabiłeś, jeśli go nie ma to jakiś bug.
Polecam wczytanie wcześniejszego save. Jak go nie masz to masz pecha
Pozdrawiam ;)

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
wczytywałam kilkakrotnie :( . nawet cofnęłam się do momentu otworzenia świątyni. najgorsze ze po zabiciu kruka nie ma szpona :unsure: . kruk ma go jak walczy ale potem nie ma i jak podchodzę do tych drzwi którymi wszedł nie otwierają się :( a te obok ołtarza też nie :(
nie wiem co zrobiłam - na szczęście savy mam - już mnie życie nauczyło że zapisuje po kilka razy nawet ale cośtam nie działa

edit :
udało mi się w końcu - zakradłam się bez gadki z krukiem i od razu wszystko działało jak trzeba, potem jeszcze raz z gadaką z krukiem i też się udało. widocznie coś się skopało w trakcie . w g1 kiedyś zniknęli mi wszyscy ludzie :huh: więc nic mnie już nie zdziwi :)

Wszystko działa, to zamykamy :]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom