Po Chwili Instalacji Gra Przestaje Się Instalować

Status
Zamknięty.

grzmot5000

New Member
Gra oryginalna, wersja Polska. Po chwili instalacji gra przestaje się instalować - wo gule nie odpowiada. Próbowałem parę razy uruchomić i za każdym razem jest to samo. Zainstalowałem jeszcze raz Windowsa i to samo.
Parametry systemu: Windows XP Service Pack 2(wczesniej był Service Pack 3 i to samo) Procesor AMD 3,2GHz 2 GB Ram Karta grafiki GeForce 7600 Gt.
Takiego tematu jeszcze nie znalazłem.

Z góry dziękuję za pomoc.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
mmmm instalacja jest ślamazarna, dopiero po 20 minutach ruszy z 0% na 100% od razu, tu nie ma 1%, 2% wiec wystarczy tylko poczekac

Wysoki93

Active Member
Odnośnie instalacji, to tak jak mówił szkeleton, może czasem trwać trochę dłużej i przyciąć się na moment, zależy jaki w danym momencie plik jest instalowany.
Ale za to patrząc na parametry twojego blaszaka, nie jestem pewien czy ci odpali, chociaż włączyć się może włączy.
Karta graficzna za słaba, jeśli chodzi o XPka to wymagany jest SP3, i procesor... jednordzeniowy? Jeśli tak, to już całkowicie zapomnij o Arcanii.

grzmot5000

New Member
Odnośnie instalacji, to tak jak mówił szkeleton, może czasem trwać trochę dłużej i przyciąć się na moment, zależy jaki w danym momencie plik jest instalowany.
Ale za to patrząc na parametry twojego blaszaka, nie jestem pewien czy ci odpali, chociaż włączyć się może włączy.
Karta graficzna za słaba, jeśli chodzi o XPka to wymagany jest SP3, i procesor... jednordzeniowy? Jeśli tak, to już całkowicie zapomnij o Arcanii.

Zainstalował tak jak poradziliście. procesor 2 rdzeniowy. Odpaliłem grę obejrzałem filmik i w trakcie ładowania gra zawiesza się.

Wysoki93

Active Member
Wszystkie opcje w ustawieniach gry daj na minimum i sprawdź jeszcze raz, jeśli chodzi o zawieszanie się, to po prostu nie reaguje (przez ile czasu?) czy wyskakuje jakiś błąd (screen) ??

grzmot5000

New Member
Zmieniłem na najniższe ustawienia i nic. Nadal się wiesza w trakcie wczytywania. ani razu nie udało mi się zacząć gry.

Wysoki93

Active Member
Jak długo się wczytuje? Amulet dalej się obraca?

Możliwe, że przez twoją kartę graficzną nie pograsz sobie w G4. 7600 to strasznie stary i słaby model.

grzmot5000

New Member
Jak dałem na najmniejsze ustawienia to amulet kręcił się około minuty potem przestał.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Nie męcz się chłopie, z tą kartą nie ma szans, żebyś zagrał w Arcanię. Niestety.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Fakt. minimum 8800 GT...tych warunków nie przeskoczysz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom